Moment INCREDIBIL in autocarul Stelei dupa titlu. NIMENI n-a inteles de ce au facut stelistii asta! Ce au strigat

Moment INCREDIBIL in autocarul Stelei dupa titlu. NIMENI n-a inteles de ce au facut stelistii asta! Ce au strigat

Bucuria pentru titlul 25 a durat pana tarziu, in noapte. Jucatorii Stelei au inceput petrecerea la stadion si au continuat-o la hotelul din Cluj unde au fost cazati.

Golul lui Prepelita de la ultima faza a primei reprize a fost suficient pentru o victorie la limita a oamenilor lui Reghecampf. Steaua nu mai poate fi ajunsa de Petrolul sau Astra si va face doar antrenamente pentru finala Cupei in meciurile de campionat ramase de jucat.

'Pe-tro-lul! Pe-tro-lul! Pe-tro-lul!

In autocar, stelistii au ales sa se bucure original. Le-a placut atat de mult promo-ul PRO TV in care jucatorii Petrolului fac la fel ca Di Caprio in 'Lupul de pe Wall Street', incat au ales acelasi ritm pentru bucuria lor. Si aceleasi cuvinte. :) Jucatorii au strigat cateva secunde 'Pe-tro-lul! Pe-tro-lul!' batandu-se cu pumnii in piept, la fel cum au facut-o Mutu, Hoban sau Felipe Teixeira inaintea semifinalei de Cupa cu Astra!

Dupa titlul 25, urmeaza Cupa 22

La Steaua, toata atentia se indreapta acum catre finala Cupei, cu Astra. Reghecampf i-a anuntat pe jucatori ca petrecerea nu va tine decat doua zile. Trebuie sa revina apoi la concentrare maxima pentru a forta eventul. "Normal ca avem forta si pentru finala Cupei, abia asteptam sa ne bucuram alaturi de fanii nostri pentru inca un trofeu", a spus Reghe dupa meciul de ieri.

Castiga Steaua si finala Cupei Romaniei? (2957 voturi)
 
Da
90.36%2672 voturi
 
Nu
9.64%
285 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies