Moldovan negociaza cu Zamfir si Cristescu, Rapid ar putea avea curand un nou patron: "Pana vineri nu poate cumpara clubul!" 

Moldovan negociaza cu Zamfir si Cristescu, Rapid ar putea avea curand un nou patron: "Pana vineri nu poate cumpara clubul!" 

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

UPDATE: Chiar daca se intelege cu Zamfir si Cristescu, Moldovan nu poate prelua Rapidul pana vineri. Pe 28 martie e termenul la trinunal pentru reorganizarea financiare. 
 


Rapidistii continua sa tremure in privinta planului de reorganizare financiara, data de 28 martie fiind decisiva pentru viitorul clubului giulestean, care poate fi salvat in ultimul moment sau poate disparea definitiv.

Gandindu-se cu groaza la ultimul scenariu, acela in care clubul ar fi nevoit sa declare falimentul, fanii clubului de langa Podul Grant spera ca Rapidul sa fie cat mai repede preluat de un afacerist puternic din punct de vedere financiar, care sa poata readuce echipa pe linia de plutire.

Salvarea poate veni, insa, de la Viorel Moldovan, cel care si-a exprimat deja dorinta de a prelua clubul. De altfel, antrenorul giulestean negociaza chiar la aceasta ora cu Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu, in prezenta administratorului financiar Cristina Andronache si a avocatilor, noteaza Digisport.

Chiar daca se va intelege pentru preluarea pachetului de actiuni, Moldovan nu are de gand sa fie actionarul principal, acesta spunand ca nu are nici resursele financiare pentru a tine un club de talia Rapidului. Astfel, fostul mare atacant al nationalei, care a evoluat pe finalul carierei chiar la Rapid, cu care a jucat in sferturile Cupei UEFA, ar avea in spate mai multi oameni de afaceri importanti, alaturi de care ar urma sa conduca.

"Potentianul acestui brand este unul imens. Poate fi o afacere pe termen lung si odata ce am reusit sa atrag langa mine oameni potenti financiar, cu principii solide de viata si business, nu am de ce sa ezit", le-ar fi spus Moldovan apropiatilor si colaboratorilor, potrivit aceleiasi surse.

"Tot ce pot sa spun e ca de la clubul asta nimeni nu va mai fura un el, ca vom construi ceva solid si pe termen lung si ca vom reveni acolo unde am fost si chiar si mai departe. Daca se face, Rapidul va fi mai puternic ca oricand", a adaugat acesta.

Viorel Moldovan nu s-a prezentat astazi la antrenamentul echipei, jucatorii antrenandu-se sub comanda secunzilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Măsurile de relaxare care se vor aplica de la 1 iunie, în România. Când am putea renunța la mască
BRAT
Modifică setările cookies