Moldovan, dezamagit de meciul cu Universitatea: "Este o infrangere rusinoasa!"

Autor: Sport.ro
Sambata 13 Martie 2010, 18:15
Moldovan, dezamagit de meciul cu Universitatea: "Este o infrangere rusinoasa!"

Craiova 3-0 FC Brasov / Presedintele Dinu Gheorghe spune ca postul lui Modovan nu este pus in pericol de infrangerea rusinoasa din Banie

"A fost o infrangere rusinoasa. Nu cred ca am gasit cea mai buna formula in meciul de astazi. A fost o prima repriza foarte slaba facuta de jucatorii mei. Am incercat sa schimb dupa pauza, dar din pacate a fost prea tarziu. Avem nevoie neaparata de victorie in meciul din etapa urmatoare cu International Curtea de Arges pentru a nu ne indeparta de obiectiv. Am oferit Universitatii Craiova trei goluri pe tava, trei goluri de «cascadorii rasului»", a precizat Moldovan in conferinta de presa de dupa meci.

Presedintele clubului FC Brasov, Dinu Gheorghe, a mentionat ca functia tehnicianului Viorel Moldovan nu este in pericol dupa acest esec usturator, dar unii jucatorii ai formatiei brasovene risca sa-si piarda locul in echipa: "Imi este rusine, am fost penibili si nu am jucat nimic. Este o infrangere usturatoare si a fost cea mai proasta repriza facuta de cand sunt la Brasov. Postul lui Viorel Moldovan nu este in pericol, dar tricourile unor jucatori sunt".

Portarul Daniel Coman a precizat ca se considera vinovat de aceasta infrangere tinand cont ca a incasat trei goluri. "Sunt foarte trist, sunt suparat pe mine, deoarece atunci cand iei trei goluri esti vinovat pentru infrangere. Nu stim ce se intampla, pentru ca luam goluri la prima faza de atac mai consistenta a adversarilor. Universitatea Craiova a jucat foarte bine si nu cred ca vor retrograda la jucatorii talentanti pe care ii au si cu un patron «nebun» alaturi de ei", a punctat Coman.
 

SUA au înregistrat un nou record de cazuri de infectare cu coronavirus
BRAT