Moldovan a demarat procedura pentru preluarea Rapidului: "Am in spate mai multi oameni potenti financiar!"

Moldovan a demarat procedura pentru preluarea Rapidului: "Am in spate mai multi oameni potenti financiar!"

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Viorel Moldovan a demarat procedurile pentru preluarea clubului Rapid si spera ca tranzactia sa se faca in urmatoarele zile. Negocierile depind si de auditul pe care Moldovan l-a cerut la club.

"Eu am o anumita potenta financiara. Dar e greu sa ma bazez pe ceea ce am eu cand vorbim despre nevoile unui club ca Rapid. Rapid necesita foarte multi bani, necesita o implicare totala din punct de vedere financiar. Dar am in spatele meu oameni potenti, oameni capabili sa cladeasca un club puternic."

"Nu e usor sa preiei un club, mai ales unul precum Rapidul, aflat intr-o situatie delicata. Suntem pe un drum bun, avocatii studiaza actele, atat din punct de vedere juridic, cat si financiar. Vom vedea unde vom ajunge. Credeam ca va fi mai usor, dar nu este."

"Suntem in legatura permanenta cu actualul actionar, cautam solutii, sper ca lucrurile sa fie pozitive, in cel mai scurt timp - desi timpul e chiar foarte scurt pana pe 28 - vom ajunge la o solutie."

"E vorba si de un audit aici, pe care mi-l doresc foarte mult, cred ca se vor lungi negocierile foarte mult. Avocatii sunt cei care se ocupa, nu vreau sa vorbesc foarte mult despre acest subiect. La vremea cand se va face aceasta tranzactie va voi spune cum s-a facut", a declarat Viorel Moldovan intr-o conferinta de presa pe care a sustinut-o astazi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Marian Vanghelie, condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru corupție. Sentința nu e definitivă
BRAT
Modifică setările cookies