MM Stoica vorbeste in premiera despre asta: "Am fost dependent" Cel mai mare regret al managerului Stelei

MM Stoica Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 22 Martie 2016, 12:29
Data actualizarii: Marti 22 Martie 2016, 12:33

MM Stoica vorbeste despre problemele cu care s-a confruntat in ultimii ani. 

MM Stoica dezvaluie ca a fost dependent de calmante si somnifere, iar apoi s-a confruntat cu o depresie. Si la inchisoare i-a fost greu, mai ales dupa zilele de permisie in care isi vedea familia. 


"Eu am fost un tampit, eu mi-am facut o imagine proasta! Cea mai mare greseala din viata mea a fost cand am lovit acel spectator! Au mai lovit si altii, dar nu cu camerele de filmat langa ei. Inainte eram foarte nervos, eram definitia haterului.

In 2007 am facut un control la un amic doctor. Mi-a zis: «Tu de la gat in jos esti OK, la cap e problema». Si-atunci am inceput sa iau pastile. Am luat vreo patru ani, desi trebuia un sigur an. Eu am fost dependent de somnifere si de calmante! Eu am cochetat cu depresia! Am avut probleme destul, am urmat un tratament, am crezut ca nu voi renunta niciodata la el, dar de un an si jumatate nu mai exista pastile in viata mea, doar vitamine!", a spus Mihai Stoica, potrivit Gazetei Sporturilor.

Lui MM i-a fost greu la inchisoare, mai ales dupa ce mergea acasa sa isi vada familia. 

"Daca stiam cat de greu e sa te intorci in inchisoare din permisii, preferam sa nu merg, dar erau pasii normali spre integrare. N-au cum sa nu te marcheze momentele astea cand iti revezi familia", a mai spus managerul Stelei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!