MM Stoica a dat verdictul despre Florinel Coman

MM Stoica Florinel Coman Superliga Superliga Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Octombrie 2023, 16:44
Data actualizarii: Duminica 15 Octombrie 2023, 16:43

Florinel Coman (25 de ani) se află la FCSB din august 2017.

Winger-ul roș-albaștrilor, care se află într-o formă de vis de când a început actuala stagiune, mai are contract cu vicecampioana României până la finalul sezonului 2027/28.

MM Stoica a dat verdictul despre Florinel Coman

Mihai Stoica, managerul general FCSB, a vorbit despre starul liderului din Superliga și a subliniat faptul că Florinel Coman se antrenează suplimentar și că a devenit un alt fotbalist de când face asta.

În acest sezon, șeptarul roș-albaștrilor are 11 prezențe în campionat, unde a reușit să marcheze patru goluri și să ofere patru pase decisive. În tururile preliminare Conference League, Florinel Coman a înscris o dată și a oferit un assist în patru partide.

„Pregnant se vede la Florinel Coman că lucrează suplimentar. A devenit alt fotbalist în momentul în care a înţeles că trebuie să te antrenezi şi suplimentar. Asta trebuie să vină de la tine. Atmosfera e foarte bună la Florinel, am vorbit cu el, nu e supărat, sper să joace cu Andorra”, a spus Mihai Stoica, potrivit OrangeSport.

Cifrele lui Florinel Coman

Produs de Lucaefărul Brăila (2006-2011) și de Academia lui Gheorghe Hagi (2011-2015), Florinel Coman a evoluat pentru FC Viitorul Constanța (actuala Farul Constanța) în perioada 2016 - 2017.

FCSB l-a cumpărat la sfârșitul verii lui 2017 pentru trei milioane de euro, moment în care Transfermarkt îl evalua pe fotbalist la 1.5 milioane de euro. Acum, Florinel Coman e cotat de site-urile de specialitate la patru milioane.

La FCSB, winger-ul a bifat 210 apariții, a reușit să marcheze 49 de goluri și să paseze decisiv în 58 de situații, în aproximativ 14 mii de minute în care a îmbrăcat echipamentul vicecampioanei.

La Viitorul Constanța, Florinel Coman a participat în 47 de partide, și-a trecut numele pe tabela de marcaj de șase ori și a oferit opt assist-uri, în 2.500 de minute petrecute în tricoul dobrogenilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!