Alex Chipciu putea ajunge la FCSB! Ce nu a mers: "El își dorea"

FCSB alex chipciu mihai pintilii Superliga Alexandru Chipciu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Octombrie 2023, 16:25
Data actualizarii: Duminica 15 Octombrie 2023, 16:24

Alexandru Chipciu (34 de ani) e legitimat la FC Universitatea Cluj din iulie 2022.

Cotat la 550.000 de euro, conform site-urilor de specialitate, winger-ul mai are contract cu „șepcile roșii” până la finalul sezonului 2024/25. Înainte să semneze cu 'U', Alex Chipciu a evoluat pentru rivala din oraș, CFR Cluj.

Alex Chipciu putea ajunge la FCSB! Ce nu a mers: "El își dorea"

Mihai Pintilii, oficial la FCSB, a dezvăluit că Alexandru Chipciu își dorea să vină la echipa roș-albastră. Și Mihai Stoica l-ar fi dorit, însă negocierile au picat, fiindcă soția fotbalistului nu a vrut să se mute din oraș.

Alex Chipciu a mai evoluat în echipamentul FCSB-ului în perioada 2012 - 2016, când a bifat 169 de prezențe la gruparea roș-albastră și a prins un transfer în străinătate, la RSC Anderlecht (trei milioane de euro).

(Ţi-a părut rău că n-a venit Chipciu la FCSB? MM îl voia) Mă gândesc că-l voia. Şi el voia să vină la FCSB. Doamna nu a vrut. Doamna lui. Avea copiii la Cluj, la şcoală, la grădiniţă. A zis că e greu... .

Şi eu ştiu cum e Chipciu, nu ştiu dacă rezista. E greu să lucrezi cu nea Gigi. Alex e un tip valoros, cu personalitate, cu experienţă. (n.r. - Nu prea poţi să-l scoţi la pauză) Ai văzut? Eu aşa o văd.

Mi-aş fi dorit să vină, pentru că suntem familie. Nu ştiu dacă a luat decizia bună sau nu. Vom vedea. Deocamdată e bine, nu?”, a spus Mihai Pintilii, potrivit OrangeSport.

Cifrele lui Alex Chipciu

Produs de Dacia Unirea Brăila și Sporting Pitești, Alex Chipciu a fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum FC Brașov, Forex Brașov, FCSB, RSC Anderlecht, Sparta Praga, CFR Cluj și 'U' Cluj.

  • FCSB: 169 meciuri, 34 goluri, 38 assist-uri
  • CFR Cluj: 77 meciuri, 6 goluri, 5 assist-uri
  • RSC Anderlecht: 69 meciuri, 6 goluri, 14 assist-uri
  • FC Brașov: 58 meciuri, 10 goluri, 10 assist-uri
  • 'U' Cluj: 51 meciuri, 6 goluri, 5 assist-uri
  • Sparta Praga: 31 meciuri, 1 gol, 2 assist-uri
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!