MM IS BACK! Cu ce se ocupa fostul manager al Stelei in fiecare zi. Diseara va fi in tribune la meciul cu Voluntari

MM IS BACK! Cu ce se ocupa fostul manager al Stelei in fiecare zi. Diseara va fi in tribune la meciul cu Voluntari

Mihai Stoica se implica in continuare la Steaua.

Mihai Stoica are o saptamana de cand este in libertate. Acesta a iesit din puscarie lunea trecuta pentru prima data de cand fusese incarcerat, in 2014. Fostul manager din Ghencea a mers la meciul Stelei de la Chiajna la doar cateva ore de cand fusese eliberat din inchisoare.

De altfel, acesta se implica in viata echipei in fiecare zi. Stoica asista la toate sedintele de pregatire ale echipei si ia partea la toate actiunile, fara a avea insa vreo implicare oficiala. Mihai Stoica nu poarta nici macar insemnele Stelei pe echipament, astfel incat sa nu fie acuzat ca isi incalca termenii eliberarii conditionate, acesta avand interdictie de a avea o functie oficiala la un club de fotbal o perioada de timp.

Revenirea lui Meme la Steaua a fost salutata atat de jucatori, cat si de antrenor si patron, cu totii declarand ca este unul dintre cele mai bune "transferuri" pe care le putea face Steaua in aceasta iarna. "Meme ma suna in fiecare zi, patroane am facut aia, vreau sa fac aia, sa fac aia, e nebun dupa fotbal", a declarat Gigi Becali saptamana trecuta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Românii vor să scape de pandemie. Peste 8.000 de oameni s-au vaccinat la maratonul din București
BRAT
Modifică setările cookies