Mititelu vrea sa negocieze cu FRF: "Nu vreau cele 3-400 de milioane, dar am 4 cerinte" Ce cere presedintele U Craiova

Mititelu vrea sa negocieze cu FRF: "Nu vreau cele 3-400 de milioane, dar am 4 cerinte" Ce cere presedintele U Craiova

Dragomir si Sandu au fost condamnati si la inchisoare cu suspendare in cazul U Craiova.

Adrian Mititelu a primit ieri un verdict unic in fotbalul romanesc. Acesta trebuie sa primeasca, cu tot cu dobanda, in jur de 400.000.000 de euro din partea FRF, pentru cazul dezafilierii Craiovei. Patronul Craiovei a declarat insa ca nu doreste sa obtina aceasta suma din partea Federatiei, fiind constient ca asta ar insemna faliment general in fotbalul romanesc.

Mititelu a declarat ca vrea sa ajunga la o intelegere cu FRF, acesta fiind dispus la negocieri, desi FRF a emis un comunicat imediat dupa verdict prin care anunta ca nu ii intereseaza acest caz si ca Mititelu trebuie sa isi rezolve litigiul personal cu Mircea Sandu si Mitica Dragomir, presedintii FRF si LPF la acea vreme.

Patronul Universitatii Craiova a declarat ca are insa 4 doleante pentru a se aplana acest conflict:

-demisia lui Razvan Burleanu
-demisia intregii conduceri a FRF si a Comitetului Executiv
-dezafilierea CSU Craiova si readucerea U Craiova in Liga I
-plata unei sume de bani mult mai mica, pe o perioada de 15-20 de ani

"In primul rand vreau demisia lui Burleanu, care a intretinut si a ajutat acest caz cu dezafilierea Universitatii. Apoi trebuie sa isi dea demisia tot CEx al FRF, pentru ca Federatia a trecut de la o sfera de influenta la alta. Apoi trebuie sa scoata din fotbal tot ce inseamna CSU Craiova si alte echipe clona din Craiova, iar la bani, eu nu vreau sa distrug fotbalul romanesc, nu vreau sute de milioane sa zica lumea ca m-am imbogatit eu de la FRF, poate sa imi plateasca o suma mai mica si esalonat, pe 15-20 de ani", a spus Mititelu la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

UE a încheiat un nou contract cu BioNTech-Pfizer pentru 1,8 miliarde de doze de vaccin anti-Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies