Misteriosul mijlocas cu care Becali a batut palma poate reprezenta BOMBA VERII! Cine poate imbraca tricoul Stelei

Misteriosul mijlocas cu care Becali a batut palma poate reprezenta BOMBA VERII! Cine poate imbraca tricoul Stelei

Din 10 iunie pana pe 10 iulie Pro TV transmite cel mai important meci al zilei de la UEFA EURO 2016™

Gigi Becali a anuntat ca are o lista mare de transferuri in aceasta vara. Becali trebuie sa refaca lotul dupa ce a renuntat deja la Marica, Pirvulescu, Rapa si Iancu, iar alti 6 jucatori au fost pusi pe lista neagra, incepand cu Gebhart si terminand cu Tade si Alcenat.

Becali a anuntat la Digi ca s-a inteles deja cu un mijlocas central, insa nu a dezvaluit si numele acestuia. Patronul Stelei a spus doar ca este roman si ca nu este nici Razvan Marin si nici Bancu, ambii fiind insa pe lista Stelei. "Nu vreau sa spun cine este ca sa nu se supere nimeni. O sa asteptam pana in vara cand putem sa vorbim si atunci ... dar oricum, ne-am inteles deja", a spus Becali.

Transferul misterios al lui Becali poate fi Erik Bicfalvi. Mijlocasul s-a "lansat" la Steaua insa a revenit in campionatul intern in iarna la Dinamo, acolo unde a fost dorit de Rednic. Cum antrenorul a plecat de la Dinamo si contractul lui Bicfalvi se termina in acesta vara, mijlocasul poate veni gratis la Steaua. Un transfer tipic lui Becali, care vaneaza mereu jucatori liberi de contract.

Bicfalvi se pliaza pe profilul mijlocasului central roman despre care a vorbit Becali, mai ales ca evolutiile sale la Dinamo au fost foarte bune, culminand cu golul dat Stelei in egalul din campionat, 1-1.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies