Ilie Dumitrescu le-a cerut fanilor sa-l numeasca MISTER! Ce raspuns a primit de la ei!

Autor: Sport.ro
Luni 16 August 2010, 12:29

	Ilie Dumitrescu le-a cerut fanilor sa-l numeasca MISTER! Ce raspuns a primit de la ei!

Noul antrenor al Stelei debuteaza in aceasta seara in fata Branestiului, insa nu se bucura de prea multa sustinere din partea suporterilor

Campania initiata de Asociatia Suporterilor Stelisti, "Nimeni la meci", pare sa fi prins in Ghencea. La primul meci pe banca Stelei, Ilie Dumitrescu nu va avea parte de de prea multa sustinere. Oficialii clubului au anuntat aseara ca s-au vandut doar 1200 de bilete si nu isi pun prea multe sperante in cei 4500 de abonati.

Ilie Dumitrescu a avut o intalnire cu suporterii, in care le-a cerut sa uite de razboiul cu Gigi Becali si sa sustina echipa, pentru ca asta inseamna Steaua.

"Veniti, daca voi considerati ca eu merit sa antrenez Steaua! Faceti abstractie de razboiul vostru cu Gigi! De ce nu-i acordati incredere lui Helmuth? Ienei sau Duckadam, tot aia sunt, tot stelisti!", a fost apelul facut de Ilie, care a ramas insa fara niciun rezultat.

"Noi facem protestul asta si pentru fostele glorii. Nu vream sa fii umilit de patron precum cei dinainte. Piturca si Ienei aveau puterea de a i se impotrivi patronului daca acesta facea excese. Acum cine sa mai faca asta?", a fost raspunsul fanilor ros-albastrii, conform ziarului ProSport.

Un moment amuzant al intalnirii a fost atunci cand un suporter i s-a adresat cu "nea Ilie": "Nu-mi spune asa, ci Mister", l-a corectat Ilie Dumitrescu.

Site-ul suporterilor stelisti a facut si o caracterizare ironica a celor care vor fi prezenti in aceasta seara in Ghencea.

"Pentru cocalarii care au telefon de 5 milioane si n-au apa curenta, un bilet costa 10 lei la peluze.
Pentru taranii care au telefon de 10 milioane si dau bip, un bilet costa 15 lei, la tribuna a doua.
Pentru smardoii comunali, cu seria 5 inmatriculat in Bulgaria, care sunt pe galben tot timpul, un bilet la tribuna I costa 20 de lei.
Pentru semi-interlopii ilfoveni, cu seria 7 si parizer in portbagaj, un bilet la tribuna O costa 40 de lei.
Pentru interlopii micului Paris, care au ipoteci, credite, leasing-uri, datorii peste tot si sunt asa-zisi „oameni de afaceri” care se ocupa de imobiliare (adica sperie babe singure, ca sa le vanda o parloaga la dracu-n praznic), un bilet la fotolii costa 75 de lei" scriu suporterii Stelei pe www.fcsteaua.ro

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Coşmarul prin care trec bolnavii de Covid-19. Unii trebuie să învețe chiar şi să meargă din nou
BRAT