Povestea amuzanta a copilariei lui Ilie Dumitrescu: "Era cuminte ca o fata mare, la scoala i se spunea Ileana!" :))

Autor: Sport.ro
Luni 16 August 2010, 11:00

	Povestea amuzanta a copilariei lui Ilie Dumitrescu: "Era cuminte ca o fata mare, la scoala i se spunea Ileana!" :))

Tatal actualului antrenor din Ghencea povesteste amanunte amuzante din copilaria lui Ilie Dumitrescu

Vedeta a cartierului Rahova, loc in care a copilarit Ilie Dumitrescu, "Nea Fane", tatal actualului tehnician din Ghencea, povesteste drumul lung prin care a trebuit sa treaca fostul atacant al nationalei pentru a ajunge un om de succes.

"Am trecut prin clipe grele. Munceam doar eu, sotia, cat a trait pana acum trei ani, avea grija de copii. Sa nu credeti ca Ilie a avut o viata fara griji. A muncit foarte mult ca sa ajunga unde e acum."

"Cand era mic, nici nu-l simteam in casa, asa de linistit era. La scoala, toti ii ziceau Ileana, pentru ca era precum o fata mare. Cand a inceput cu fotbalul, statea pe maidan, langa bloc, si batea mingea toata ziua. Se vedea de atunci ca era talentat. Era slab cat o nuia, dar ii dribla pe toti."

"Nu prea ii mai ardea de scoala, insa nici nu a neglijat niciodata studiile. Se si vede ca e baiat educat, citit. A avut de mic simtul estetic dezvoltat. Ii placea sa deseneze, asa se relaxa el. Ulterior, am inteles ca a facut si niste cursuri de desen, in perioada cand a jucat in Mexic", a declarat tatal lui Ilie Dumitrescu pentru Adevarul.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Peste 10.000 de turiști sunt așteptați pe litoral în vacanța de Rusalii. Cum s-au pregătit hotelurile
BRAT