MISIUNE IMPOSIBILA! Steaua vrea sa intre in grupele Ligii cu doi atacanti de PLAY-OUT, dupa ce Becali a oprit transferurile

MISIUNE IMPOSIBILA! Steaua vrea sa intre in grupele Ligii cu doi atacanti de PLAY-OUT, dupa ce Becali a oprit transferurile

Steaua are doar doi atacanti de meserie in lot.

"Steaua are doi atacanti foarte buni, Golubovic si Tudorie. Trebuie sa-i folosim si sa avem rabdare si incredere in ei. Obiectivul nostru e sa ne calificam in Europa, fie in Liga Campionilor fie in Europa League", spune Laurentiu Reghecampf in editia tiparita a gazetei.

Acesta s-a obisnuit cu ideea ca nu va mai primi niciun jucator de la Gigi Becali. De altfel, acesta a declarat ca "Reghe si Meme ar fi bine sa nu mai ceara jucatori, ca nu le mai aduc", spunand ca singurele transferuri care vor mai fi facute vor fi cele ale jucatorilor pe care ii doreste chiar Becali.

Ivan, Razvan Marin si Tanase de la Viitorul erau tintele lui Becali, insa sansele ca acestea sa se mai realizeze sunt infime. Astfel, Steaua va incepe campionatul cu doi atacanti, din care unul a jucat anul trecut la Iasi, echipa de play-out, iar celalalt a fost imprumutat la Voluntari pentru ca nu era de nivelul Stelei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies