Mircea Sandu, vizat de o noua ancheta DNA! Pretul pentru construirea hotelului nationalei, umflat in acte? "Nu mai stiu cifrele nici sa ma impuscati"

Autor: Sport.ro
Vineri 18 Decembrie 2015, 15:26

	Mircea Sandu, vizat de o noua ancheta DNA! Pretul pentru construirea hotelului nationalei, umflat in acte? "Nu mai stiu cifrele nici sa ma impuscati"

Un audit comandat de noua conducere a FRF a scos la iveala diferente intre sumele de bani investite de Federatie in complexul de la Buftea si pretul la care constructiile sunt evaluate in realitate.

Aproape 3 milioane de lei, adica 650.000 de euro, este diferenta de bani intre investitia facuta de Federatie in hotelul de la Buftea si pretul la care este evaluata cladirea, scrie Adevarul.

In acte, hotelul din cadrul complexului detinut de Federatie a costat 9.944.206 lei, iar evaluarea a fost facuta la 7.059.061 de lei. Conform sursei citate, exista deja o acheta DNA prin care procurorii vor sa stabileasca daca nu cumva diferenta de bani este doar un pret umflat in acte de vechea conducere a FRF.

Contactat de Adevarul, Mircea Sandu spune ca nu isi mai aduce aminte de sumele investite in hotelul de la Buftea.

"Nu ma intereseaza subiectul, nu ma intereseaza sub nicio forma actuala conducere a Federatiei. Nu mai stiu cifrele nici daca ma impuscati, dar pot sa va spun doar faptul ca n-am facut niciodata nimic de capul meu. Forul european face controale la sange si aproba ceea ce construieste."

"M-au reclamat la DNA? Foarte bine, e treaba lor", a reactionat Mircea Sandu.

Complexul de la Buftea a fost inaugurat in 2011, in cadrul unei ceremonii la care a fost invitat si Sepp Blatter. Hotelul din cadrul complexului a fost dat in folosinta trei ani mai tarziu, cand Sandu fusese deja inlocuit de Razvan Burleanu in fruntea FRF.

Navalnîi, închis în cel mai dur penitenciar din Rusia: "Îți controlează fiecare pas, fiecare gând"
BRAT

Modifică setările cookies