Mircea Sandu e nemultumit de banii incasati de la FRF: "Meritam mai mult de 2 milioane de euro!" Cat lua Mitica la Liga:

Autor: Sport.ro
Luni 24 Martie 2014, 09:34

	Mircea Sandu e nemultumit de banii incasati de la FRF: "Meritam mai mult de 2 milioane de euro!" Cat lua Mitica la Liga:

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Mircea Sandu nu mai este presedintele FRF, dupa 24 de ani in care a condus cea mai importanta organizatie de fotbal din Romania.

Intr-un interviu oferit celor de la Gazeta, Sandu - acum presedinte onorific - spune ca a castigat "doar 2 milioane de euro din jobul de la FRF, prea putin".

"Banii pe care i-am luat i-am facut eu! Din plasamente, dobanzi, fonduri de la UEFA si FIFA. In total, vreo 200 si ceva de milioane de euro s-au incasat cu mine presedinte. Eu oi fi castigat cam 1%, sa zic vreo 2 milioane de euro din suma asta, in toti acesti ani. Am castigat putin, de vreme ce 40.000 de euro pe luna ia un secretar general de Federatie in Marea Britanie. Ce am luat eu nu mi se pare o suma mare, dar asta e situatia in Romania", spune Sandu.

Presedintele onorific al FRF a vorbit si despre cat incasa Dumitru Dragomir cand era presedinte LPF:
"Presedintele FRF ar trebui sa ia cam cat lua Mitica la Liga. Cam 180.000 - 200.000 de euro pe an ar fi salariul corect. Stresul e mare, produce boli profesionale, depinde si de cat de mult te implici. Nu e normal ca antrenorul echipei nationale sa ia 400.000 de euro pe an, iar presedintele FRF sa ia de 10 ori mai putin! E un principiu tampit in Romania! Am castigat eu 2 milioane, dar sunt bani putini, sa stiti", a mai spus Sandu.

În ce condiții poți renunța la mască în birou. Explicațiile prefectului Capitalei
BRAT
Modifică setările cookies