Mircea Lucescu îi avertizează pe rapidiști: ”Aveți grijă la asta”

Mircea Lucescu Rapid Superliga Superliga Mircea Lucescu / Foto - Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Mai 2024, 16:30
Data actualizarii: Miercuri 22 Mai 2024, 16:29

Rapid a încheiat pe locul șase sezonul cu 32 de puncte.

După 10 etape desfășurate în play-off-ul Superligii României, formația dirijată de Bogdan Lobonț a înregistrat o victorie, un rezultat de egalitate și opt înfrângeri.

Mircea Lucescu îi avertizează pe rapidiști: ”Aveți grijă la asta”

Mircea Lucescu, ultima dată antrenor la Dinamo Kiev în toamna lui 2023, i-a avertizat pe suporterii formației din Giulești, remarcând faptul că aceștia ar trebui să-l susțină pe Dan Șucu, acționarul majoritar al Rapidului, indiferent de ce se va întâmpla la club.

”Aveţi grijă să nu se întâmple cu Şucu lucrul care s-a întâmplat cu George Copos. Dacă ar fi continuat cu Rapid în fotbal având de partea lui suporterii, cu siguranţă ar fi menţinut echipa la un nivel care ar fi satisfăcut pe toată lumea”, a spus Mircea Lucescu, potrivit Fanatik.

De asemenea, ”Il Luce” a vorbit și despre Neil Lennon, noul antrenor al rapidiștilor. Tehnicianul a precizat că nord-irlandezul a câștigat titluri importante cu Celtic și că trebuie sprijinit.

”Nu este normal. Este un om care a făcut performanţă. A câştigat campionate cu Celtic, s-ar putea să fie pentru el o nouă relansare. Poate să aducă un suflu nou. Până la proba contrarie, trebuie sprijinit, ajutat.

Asta a fost hotărârea, asta trebuie respectată. Nu se poate să facem… Nu pot oamenii de afară să condiţioneze alegerile unui patron, unui om care investeşte, care se gândeşte la viitorul acestei echipe şi la modul în care se vor desfăşura lucrurile.

Din contră, este primul antrenor anglo-saxon în ţară. Dacă nu îl primim cu încredere, după trei luni dispare el. Că şi el simte. Nu este un om legat doar de acest contract.

Are în spatele lui o carieră, nişte realizări. Un nivel material care îi permite să se retragă în orice moment. Să nu împingem noi un om să se retragă înainte de a demonstra ce poate să facă”, a mai spus Lucescu, potrivit sursei anterior menționate.

Cum arată play-off-ul Superligii României

1. FCSB - 49 de puncte

2. CFR Cluj - 46 de puncte

3. Universitatea Craiova - 44 de puncte

4. Farul Constanța - 36 de puncte

5. Sepsi OSK - 34 de puncte

6. Rapid București - 32 de puncte

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!