Lucescu a vorbit despre instalarea lui Mirel Radoi la Steaua! Ce spune despre sansele fostului capitan din Ghencea

Lucescu a vorbit despre instalarea lui Mirel Radoi la Steaua! Ce spune despre sansele fostului capitan din Ghencea

Mircea Lucescu a vorbit despre cea mai mare surpriza din aceasta vara, instalarea lui Mirel Radoi pe banca Stelei.

Mircea Lucescu este cel mai mare antrenor roman din ultimii 20 de ani si unul dintre cei mai buni din toate timpurile. Acesta a comentat surpriza verii, instalarea lui Mirel Radoi la Steaua.

Lucescu considera ca Radoi trebuia sa inceapa mai de jos, la o echipa mai mica decat Steaua, pentru a prinde experienta inainte de a prelua cea mai mare echipa din Romania, dupa cum spune chiar Il Luce.

"Sunt oameni care pot face asta, altii nu. Eu, ca jucator, am avut si alte functii, iar cand altii au incercat la fel, au renuntat rapid, dupa cateva luni. Radoi trebuie sa aiba multa sustinere. Poate reusi sau nu. Nu trebuie sa ai structura mentala a unui jucator. E cu totul si cu totul altceva. Poate ca pentru Mirel ar fi fost mai simplu sa fie mai intai la o echipa mai mica.

La Dinamo Kiev nu e Rebrov antrenor. E un spaniol care conduce totul, iar Rebrov e ca imagine mai mult. Si la Luis Enrique e la fel. Sunt altii cu care se consulta. Nu cred ca Radoi mai putea fi un jucator la nivelul Stelei. Mai ales ca el a stat departe de fotbalul romanesc.

Acum ar fi imposibil sa fie antrenor-jucator. Poate doar daca ar fi jucat deja la Steaua si din postura de capitan, ar fi trecut si pe banca. Trebuie sa ii uram succes, pentru ca el conduce echipa cea mai puternica din fotbalul romanesc", a spus Lucescu la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies