Minutele de groaza: Prima reactie a jucatorilor Stelei cand au aflat de tragedia din Colectiv!

Sunt 3 zile de doliu national dupa tragedia cu 27 de morti, insa fotbalul n-a fost oprit.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Octombrie 2015, 20:44
Data actualizarii: Sambata 31 Octombrie 2015, 20:50

 

Se tin momente de reculegere pe toate stadioanele, iar jucatorii vor purta banderole negre. Antrenorul lui Dinamo e revoltat ca se mai joaca fotbal in aceste momente cumplite.

"Este socant. Ne pare rau pentru ce s-a intamplat, pentru familiile victimelor", spune Nicusor Stanciu.

"Condoleante familiilor, celor care si-au pierdut copiii", spune Dica.

"Toata Romania este alaturi, suntem cu totii alaturi de victimele acestui nefericit accident", a declarat si Danciulescu.

La pranz, sefii fotbalului s-au intalnit la Liga si au asteptat decizia Ministerului Sportului dupa ce au fost declarate 3 zile de doliu national in Romania.

"Sunt foarte multe evenimente la nivel de tara si nu avem cum sa le oprim. Suntem solidari cu victimele", spune Gabi Szabo.

"Meciurile se vor disputa in conditii speciale, e vorba de pastrarea unui moment de reculegere. Iar pe durata meciului, jucatorii si sfafful tehnic vor trebuie sa poarte banderole negre", spune Marius Mitran.

 "Nu trebuia sa se joace. Pe cine mai intereseaza fotbalul in aceste momente cumplite", a declarat si Rednic de la Dinamo.

Stelistii au primit vestea tragediei la Cluj, unde pregatesc derbyul cu CFR. Si-au sunat prietenii sa afle daca au fost in clubul groazei.
   
"Din pacate, trebuie sa se intample astfel de lucruri ca sa ne luam masuri!", a declarat Dica.

Modifică setările cookies