Superliga

Ministrul Apararii confirma acordul cu Gigi Becali. "Ne-ar bucura ca echipa de fotbal sa foloseasca stadionul Ghencea"

Steaua se poate intoarce cat de curand in Ghencea.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Martie 2016, 08:33
Data actualizarii: Luni 21 Martie 2016, 10:29

Mihnea Motoc, ministrul apararii nationala, a vorbit despre scandalul siglei Steaua, o disputa intre FCSB si CSA Steaua ce dureaze de mai bine de un an. Declarat "stelist de mic", ministrul spune ca isi doreste ca aceasta disputa sa se incheie. De altfel, saptamana trecuta a avut loc o intrevedere intre Gigi Becali si doi reprezentanti ai ministerului, iar lucrurile par sa intre pe fagasul normal in cel mai scurt timp, dupa cum a anuntat patronul Stelei.

"Eu imi doresc ca societatea care administreaza echipa profesionista de fotbal sa revina in Ghencea. Bineinteles, in conditiile legii. Vrem sa venim cu o deschidere totala si bune intentii. Am imprimat aceasta nota de deschidere si sunt extrem de incantat de rezultatele acestei prime intalniri. Sigur ca ne-ar bucura ca ei sa foloseasca si stadionul din Ghencea", a declarat ministrul.

Acesta a discutat si despre modernizarea arenei: "In perioada imediat urmatoarea vom inainta documentatia de reabilitare la CNI. Sunt proiecte de anverguri diferite avute in vedere, nu numai pentru stadionul Steaua, ci si pentru celelalte arene ce intra in programul de modernizare", a spus Motoc.

Ministrul a abordat si problema siglei: "Evaluarea marcii a fost facuta dupa o metoda foarte sofisticata de calcul. Evaluarea nu o face MApN, ci o firma specializata in asa ceva. Au fost luate in vedere toate disciplinele sportive, nu numai clubul de fotbal", a declarat acesta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!