Milioanele pentru care Steaua isi risca intreg sezonul. Se schimba POLITICA la Steaua pentru un jucator?

Milioanele pentru care Steaua isi risca intreg sezonul. Se schimba POLITICA la Steaua pentru un jucator?

A fost unul dintre cei mai buni jucatori ai Stelei in 2014, iar clubul s-ar putea trezi ca e nevoit sa ia o decizie delicata in privinta sa.

Forma pe care Arlauskis a aratat-o in startul acestui sezon din Liga I, preliminariile Ligii si Grupele Europa League o pun pe Steaua intr-o postura dificila. Gazeta Sporturilor sustine ca portarul lituanian are oferte, iar din iarna Steaua va trebuie sa aleaga: ori isi respecta politica milioanelor venite din transferurile jucatorilor de top, ori il pastreaza pentru a avea o garantie in plus in lupta la titlu.

Arlauskis reprezinta unul dintre cei mai in forma portari din Romania si unul dintre cei mai constanti jucatori ai Stelei in acest sezon. Prin forma sa, alaturi de golurile lui Keseru si magia lui Sanmartean, Steaua ramane favorita in lupta la titlu. Portarul lituanian are contract cu Steaua pana in vara, iar daca nu isi va prelungi intelegerea, clubul risca sa il piarda gratuit la finalul sezonului.

Conditie in care si el va obtine un contract mai bun la semnatura. Daca Steaua vrea sa obtina bani de pe urma unei eventuale plecari a lui Arlauskis, atunci ori va trebui sa-l convinga sa semneze prelungirea, ori il va vinde din iarna, caz in care Galca va pleca in cautarea unui alt portar, insa va pierde garantia ca inlocuitorul sau se va ridica la acelasi nivel.

Steaua ii are in lot in prezent pe Nita si pe Cojocaru, portari fara o experienta bogata la nivel de top si fara sa impresioneze in Liga I.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metroul din Cluj-Napoca s-a lovit de un "bulgăre de sare". Zăcămintele pun în pericol traseul deja stabilit
BRAT

Modifică setările cookies