Mii de fani ii cer sa RAMANA la Steaua! Ziua in care toata lumea s-a speriat ca PLEACA Sanmartean!

Mii de fani ii cer sa RAMANA la Steaua! Ziua in care toata lumea s-a speriat ca PLEACA Sanmartean!

Fanii Stelei au reactionat dupa vestea ca Lucian Sanmartean poate pleca de la Steaua.

Chievo sau un club din Golf sunt cele doua variante de transfer pentru Lucian Sanmartean.

SONDAJUL

Plecarea in Italia reprezinta un pas important, pentru ca Lucian ar juca intr-un campionat mare. Doar ca diferenta de salariu nu ar fi extrem de mare, fata de cat incaseaza la Steaua.

O eventuala mutare in Golf, spre exemplu la Al-Hilal, ar fi un pas inapoi din punct de vedere sportiv, insa unul inainte ca nivel financiar, chiar si peste ce i-ar putea oferi italienii de la Chievo.

Steaua poate incasa 500.000 de euro din Italia, daca il lasa pe Sanmartean inca din iarna. In vara, campioana il poate pierde gratis, la final de contract. La echipa lui Reghe e o situatie mai complicata, acolo unde ar trebui ca antrenorul roman sa dea afara un strain din lot pentru a-i face loc lui Lucian, din cauza politicii stricte legata de non-arabi la echipa din Golf.

Intrebati ce ar trebui sa aleaga Sanmartean, fanii Stelei au spus intr-o majoritate coplesitoare ca Lucian trebuie sa ramana la Steaua. Aproape 79% dintre ei il vor in continuare in Ghencea, 8% 'il trimit' in Serie A, in timp ce 13% vor ca el sa joace pentru Al-Hilal.

CE SPUN FANII

"Luciane du-te tata la arabi si ia-le banii cat mai poti juca fotbal. Gandeste-te la tine si la familia ta, lasa cloaca asta de fotbal de la noi. Ai o viata in fata si pana la urma si gloria tot prin stomac trece", spune Gabi.

"Cel mai bine pentru el ar fi sa plece sa joace intr-un campionat precum Serie A", spune Giany.

"Pentru Sanmartean este o eroare sa plece de la Steaua. El nu mai pleaca pentru bani, ca altii. Este la sfarsit de cariera si s-ar putea sa nu dea randament la o echipa noua. Asa, 2-3 ani poate sa-si continue cariera intr-un ritm si la o echipa unde a dat cel mai bun randament al carierei sportive. Steaua ca echipa l-a redescoperit si jocul Stelei i se potriveste ca o manusa. Nu stiu daca la Chievo va putea sa se integreze intr-un colectiv nou, sa dea randament imediat. Pentru Becali poate fi o afacere, pentru Sanmartean nu", spune si Daniel.

"Pleaca la Chievo si nu mai joaca nimic", crede Bogdan.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies