Cristian Sapunaru FCSB Mihai Stoica Rapid Superliga

Mihai Stoica pune tunurile pe Cristi Săpunaru: „El face huliganism! Trebuie oprit cumva!” Amintirile neplăcute cu jucătorul

Managerul general al FCSB-ului este indignat de comportamentul lui Săpunaru. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2022, 09:03
Data actualizarii: Vineri 13 Mai 2022, 11:36

În ultima partidă, Rapid a înregistrat prima înfrângere pe noul stadion. Giuleștenii au fost învinși cu 2-3 de către FCU Craiova și sunt obligați să câștige meciul cu CS Mioveni, de pe 16 mai, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro, pentru a câștiga playout-ul. 

Însă, rapidiștii nu au digerat bine insuccesul, iar la final, au intrat în conflict cu elevii lui Nicolo Napoli (60 ani). Cel mai aprig a fost Cristian Săpunaru (38 ani), care a mărturisit că a fost deranjat că oltenii s-au bucurat după golul victoriei chiar în fața galeriei alb-vișinii. Doar că Mihai Stoica (57 ani) trage un semnal de alarmă cu privire la comportamentul fundașului central.

Managerul general al FCSB-ului și-a amintit două episoade, cu Săpunaru în primplan, în care căpitanul Rapidului a fost foarte violent și a încercat să se impună prin violență. 

Mihai Stoica: „Eu i-aș fi dat 10 etape de suspendare!” 

„Săpunaru are o singură scuză, are o carieră... poate îl lasă nervii la bătrâneţe. Deşi, e căpitan de echipă. Liderul unei echipe care joacă cu stadionul plin. Nu asta se aşteaptă de la un lider.

Săpunaru, după meciul cu noi, când am bătut 3-1, întreba înjurându-mă pe mine, dar eu nefiind acolo: 'Unde e?', dar nişte înjurături înfiorătoare: 'Nu mai plânge!' şi nu ştiu ce. Nu, nu plângeam.

Eu la pauză i-am reproşat, foarte civilizat, lui Marinescu, îi semnalizase lui Kovacs penalty la Săpunaru cu Radunovic, mult prea uşor dat, dacă tot vorbim de penalty-uri, de Kovacs.

Săpunaru a ştiut să scoată penalty şi înjura pe acolo, adică Săpuanru face chestiile astea mereu şi nimeni nu îi face nimic.

Când era la Târgu Jiu, se înjura cu toată lumea că el urăşte Steaua. Bine, mă, băiatule, urăşti Steaua, foarte frumos, e treaba ta, dar totuşi trebuie oprit cumva.

El ce face, face huliganism, la Astra, la un moment dat, voia să vină ameninţător, eu zâmbeam: 'Na, vino, dacă tot vii'. Se opreşte mereu, nu e chiar aşa cum se dă.

Mai mult se înfoaie, dar este totuşi... eu i-aş fi dat 10 etape (n.r. suspendare) şi pentru ce a făcut cu Bauza”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!