Mihai Stoica, dat pe spate de doi jucători din play-out: ”Un mare mister, nu au jucat pe nicăieri!”

Mihai Stoica Dorinel Munteanu maciel Otelul Galati Superliga Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Aprilie 2024, 08:59
Data actualizarii: Luni 22 Aprilie 2024, 08:59

Dorinel Munteanu a reușit să o califice pe Oțelul Galați în finala Cupei României, după ce a învins-o pe U Cluj cu scorul de 2-1. De altfel, gălățenii a reușit să îi învingă pe ardeleni și în play-out, unde s-au impus cu 1-0 și au urcat în vârful clasamentului.

Mihai Stoica a fost surprins plăcut de doi dintre elevii lui Dorinel Munteanu. Managerul general de la FCSB i-a menționat pe Juri Cisotti și pe Frederic Maciel.

Mihai Stoica, impresionat de doi elevi ai lui Dorinel Munteanu

În vârstă de 30 de ani, Cisottia evoluat pentru formații din italia precum Triestina, Latina Calcio, Chievo Verona, Spezia sau Casertana. De altfel, Cisotti a mai jucat pentru HNK Rijeka II, Mosta FC sau Sliema Wanderers. Tot 30 de ani are și Frederic Maciel și nici el nu s-a făcut remarcat în fotbalul mare. În mare parte a carierei a evoluat în Portugalia, la echipe de ligi inferioare.

Managerul general de la FCSB a fost impresionat de faptul că cei doi jucători ai Oțelului se fac remarcați aproape la fiecare meci, deși până la vârsta de 30 de ani nu au reușit să iasă în evidență la nicio echipă.

Sunt jucători de 30 de ani care nu au jucat nicăieri. În primul rând că ei sunt nişte jucători deosebiţi, Cisotti este un jucător pe care fizicul pare că nu-l ajută, dar el este peste tot. Maciel este unul dintre puţinii atacanţi laterali care joacă pe picior, el e dreptaci şi joacă în dreapta.

Este un mare mister, dar sunt doi jucători care demonstrează că poţi fii nimeni până la 30 de ani, dar dacă dai de un mediu propice poţi deveni cineva”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

  • Frederic Maciel este cotat la 600.000 de euro.
  • Juri Cisotti este cotat la 550.000 de euro.
  • Cisotti a ajuns la Oțelul în vara anului 2021, în timp ce Maciel s-a alăturat echipei pregătite de Dorinel Munteanu în vara trecută. 

Clasmentul din play-out-ul Superligii

Clasamente oferite de Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!