FCSB edi iordanescu Mihai Stoica MM Stoica Superliga

Mihai Stoica dă cărțile pe față! Ce l-a deranjat la colaborarea cu Edi Iordănescu 

Managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit cum a decurs colaborarea cu Edi Iordănescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 17:47
Data actualizarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 17:56

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB după doar trei luni. Antrenorul a acuzat că intervențiile publice ale lui Gigi Becali l-au îndepărtat de la echipă.

Atât Becali, cât și Edi Iordănescu, au precizat că se bucură de sprijinul lui Mihai Stoica, în tot acest „război” al declarațiilor, iar managerul general al roș-albaștrilor a dezvăluit cum a decurs colaborarea cu fostul tehnician al FCSB-ului.

Din declaraţiile lui Gigi, mă aşteptam că nu îi convine situaţia. Regret, colaborarea mea cu Edi a fost fără cusur, doar am fost puţin dezamăgit că, după o zi în care am stat împreună, s-a terminat cu notificarea pe care a primit-o clubul, eu neştiind absolut nimic de asta, dar prea puţin ca să se deterioreze relaţiile, e un om care trăieşte pentru fotbal şi cred că va avea succes unde va merge.

Dacă discutăm strict prin prisma jocurilor şi felului în care ne-am exprimat, da, bineînţeles, cred că toată lumea, şi Edi era nemuţumit, dar era convins că în timp lucrurile se vor schimba in bine.

Nu am jucat ce trebuie, dar s-au făcut rezultate, sigur că până la urmă rezultatele primează pentru mine, pentru patron sunt foarte multe componente care trebuie să fie bifate”, a declarat MM Stoica pentru telekom sport.

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!