Mihai Stoica eduard radaslavescu fc voluntari FCSB marco dulca Superliga

Mihai Stoica, critici în direct pentru doi jucători de la FCSB: "Au intrat și s-a ales praful"

Mihai Stoica a reacționat după ce FCSB a făcut un nou pas greșit în campionat, contra lui FC Voluntari, scor 1-1, pe Arena Națională.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Septembrie 2022, 21:41
Data actualizarii: Marti 13 Septembrie 2022, 21:42

Managerul general de la FCSB consideră că rezultatul este nedrept și critică anumite decizii de arbitraj, precum eliminarea lui Malcom Edjouma sau un penalty neacordat pentru un henț al lui Armaș.

Mihai Stoica, nemulțumit de Marco Dulca și Eduard Radaslavescu

Pe lângă arbitraj, Mihai Stoica a criticat și doi jucători, pe Marco Dulca și Eduard Radaslavescu, ambii intrați în repriza secundă. Despre primul este nemulțumit de modul în care a gestionat faza premergătoare momentului în care FC Voluntari a primit penalty, iar celui de-al doilea îi reproșează că la un atac a preferat să șuteze și nu a pasat către un coechipier aflat în poziție foarte bună.

"Dulca are mingea la picior. În loc să preia și să paseze sau să încerce să urce, le dă mingea lor, apoi pierde Nemec controlul balonului și alunecă Radunovic. Când e să se aleagă praful, așa se întâmplă.

Radaslavescu n-are voie, n-are nici scuza vârstei. Țineți minte ce a făcut Mahrez. În loc să-i paseze lui Foden... s-a ales praful și la ei. E vina exclusiv a mijlocașilor, care nu au stat aproape de fundași și nu au făcut densitate", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ulterior, Stoica a făcut o remarcă la adresa jucătorilor intrați la FCSB în a doua repriză: "Uite ieri ce s-a întâmplat, au intrat unii și s-a ales praful"

Jucătorii introduși de Nicolae Dică la FCSB în repriza secundă a meciului cu FC Voluntari au fost David Miculescu (autorul golului), Eduard Radaslavescu, Răzvan Oaidă și Marco Dulca.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!