Liga 1

Mihai Stoica anunță o nouă super-putere în Liga 1: „Se pare că va fi un proiect grandios!”

Managerul general al roș-albaștrilor este impresionat de un nou proiect care ia naștere în Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 14:48
Data actualizarii: Miercuri 27 Aprilie 2022, 14:56

În iarna acestui an, Gigi Becali (63 ani) le-a oferit celor de la UTA 500.000 de euro pentru David Miculescu (20 ani), însă oficialii arădeni au solicitat 1 milion de euro pentru atacant. În acea perioadă, tânărul fotbalist se afla în ultimul an de contract cu UTA, așa că patronul FCSB-ului nu a mai revenit cu o contraofertă, anunțând public că îl poate transfera pe jucătorul liber de contract în vara lui 2023. 

Doar că Miculescu și-a prelungit angajamentul cu gruparea din Arad până în 2024, spre surprinderea lui Mihai Stoica (57 ani). Managerul general al roș-albaștrilor evidențiază că acest lucru s-a întâmplat datorită implicării cuplului Simion Apreutese şi Cătălin Juncan, cei doi oameni de afaceri urmând să preia clubul. 

  • Mihai Stoica

Mihai Stoica: „Miculescu putea să câștige foarte mulți bani”

„Probabil că a primit o mare mărire la salariu (n.r. - David Miculescu). Probabil că acolo se pregăteşte să se facă o mare echipă, ce citesc şi eu prin presă, că se pare că va fi un proiect grandios.

Ar fi excelent să mai fie o forţă în fotbalul românesc. M-a surprins (n.r - că Miculescu şi-a prelungit contractul), pentru că un jucător la vârsta lui, care intra în ultimele 12 luni de contract, cu un tată fost jucător care ştie să administreze situaţia foarte bine, putea să câştige foarte mulţi bani.

Dar este extrem de important, din punct de vedere fotbalistic şi uman, faptul că a ales să continue la UTA. Asta înseamnă că pune pe primul loc performanţa sportivă şi mediul în care se află, pentru că şi el dator UTEI. Şi e mare lucru.

Eu cred că ar trebui luat ca un gest senzaţional ăsta făcut de familia Miculescu”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport

În acest sezon, UTA Arad a ratat calificarea în playoff, iar Laszlo Balint (43 ani) a plecat de la cârma echipei. În locul acestuia, Ionuț Badea (46 ani) a preluat banca tehnică, în 13 meciuri obținând 6 victorii, 3 rezultate de egalitate și 4 înfrângeri. 

Clasament playout 

Modifică setările cookies