Mihai Stoica anunță ce va fi la derby: "Un răspuns pentru glumele fanilor Rapidului" + surprize în echipa lui FCSB

Mihai Stoica FCSB Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2024, 22:16
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2024, 22:16
Rapid și FCSB se vor înfrunta duminică, de la ora 21:00, în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1.

Meciul din Giulești nu va mai avea o miză în clasament pentru niciuna dintre cele două formații. FCSB este deja campioană, în timp ce Rapid nu poate urca mai sus de locul 6.

Mihai Stoica anunță ce va fi la derby-ul Rapid - FCSB

Derby-ul va fi un prilej pentru galeria celor de la FCSB de a le oferi o replică fanilor Rapidului, spune Mihai Stoica. În urmă cu un an, suporterii giuleșteni se prezentau la meciul direct cu trofee din carton pentru a ironiza FCSB, care ratase titlul în dauna Farului.

În ceea ce privește echipa celor de la FCSB, Mihai Stoica a anunțat că vor exista câteva surprize în primul 11 pentru derby-ul cu Rapid.

"Nu mai are miză meciul, nici măcar de orgoliu. Cred că va fi un răspuns al suporterilor noștri față de glumele fanilor Rapidului de anul trecut, când au venit cu trofee de carton să ne ia peste picior. Probabil acum va veni răspunsul suporterilor noștri.

Fanii noștri vor avea 400 de bilete. Probabil s-a calculat 5% din totalul sectoarelor care sunt permise. Știm că sunt sectoare care nu vor fi populate de suporterii giuleșteni. 

Vor fi jucători care nu vor face parte din lot, vor fi surprize în alcătuirea echipei de start. Vom vedea la ora meciului. Vor fi jucători care au evoluat mai puțin, care au evoluat mai deloc...", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!