Mihai Stoica anunță că vrea la FCSB un jucător din Liga 1: "Să vedem dacă va merge Gigi în direcția asta"

Mihai Stoica FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iunie 2023, 08:50
Data actualizarii: Duminica 25 Iunie 2023, 08:50
Mihai Stoica, oficialul FCSB, a vorbit despre una dintre țintele sale pentru perioada de mercato din această vară.

Stoica și-ar dori la FCSB un fundaș stânga "apt 100%", care să fie rezerva lui Risto Radunovic. Vicecampioana României îl are acum în lot și pe Ionuț Panțîru, care este așteptat să revină pe teren, însă apărătorul nu a mai jucat de mai bine de doi ani într-o partidă oficială, astfel că situația sa este incertă.

Mihai Stoica vrea un fundaș stânga din Liga 1 la FCSB

Mihai Stoica spune că are deja în minte o variantă de fundaș stânga din Liga 1, un jucător aflat sub contract, însă rămâne de văzut și dacă patronul Gigi Becali va fi de acord cu ideea sa.

"Eu am în minte altceva, un alt jucător care nu joacă neapărat poziția asta de fundaș stânga, dar care poate să joace. Nu e de la noi, dar să vedem dacă va merge Gigi în direcția asta. Da, e de la noi din campionat, dar n-are niciun sens să pronunț niciun nume pentru că se află sub contract cu o echipă. 

Eu așa o văd, ca variantă de fundaș stânga. Ne-ar trebui totuși un fundaș stânga apt 100%, care să poată să-l înlocuiască pe Risto când sunt probleme. Acum, pentru noi, meciul cu Anderlecht (n.r - amicalul din această vară), în principal, va fi un test în primul rând pentru Panțîru. Să vedem dacă duce la nivelul ăsta și cum duce", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Recent, Gigi Becali spunea că "a existat o discuție" pentru Bogdan Vătăjelu, un alt fundaș stânga. În cele din urmă, fotbalistul a fost transferat de Universitatea Cluj.

Până acum, FCSB i-a transferat în această vară pe mijlocașul ofensiv Alexandru Băluță, fundașul central Siyabonga Ngezana și mijlocașul central Damjan Djokovic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!