Mihai Rotaru anunță ce se întâmplă cu Alexandru Mitriță: "E o probabilitate foarte mare!"

Mihai Rotaru Alexandru Mitrita Universitatea Craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2024, 18:18
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2024, 18:24

Alexandru Mitriță (29 de ani) a fost cel mai important jucător al Universității Craiova în sezonul trecut, iar viitorul său este acum incert.

După 16 goluri și 14 pase decisive reușite în stagiunea proaspăt încheiată, Alexandru Mitriță nu a fost convocat la naționala României pentru EURO 2024. Jucătorul Universității Craiova s-a prezentat la reunirea echipei de club, luni.

Mihai Rotaru: "E o probabilitate foarte mare ca Mitriță să fie cel puțin în preliminariile Conference League"

Mihai Rotaru, finanțatorul clubului, lasă din nou de înțeles că Mitriță ar putea pleca de la Universitatea Craiova în această vară, însă transmite că sunt șanse importante ca extrema să rămână măcar pentru tururile preliminare din Conference League.

"Mitriță a venit la reunire. Până se va hotărî - nu numai el, ci toată situația, cluburile, Alex - el va fi jucătorul Craiovei. E o probabilitate foarte mare să fie cel puțin în preliminariile Conference League. 

A fost în vacanță, s-a întors la reunire și acum trage tare. Am spus că probabilitate de plecare există pentru oricare jucător nu numai de la Universitatea Craiova, ci de la orice club.

Noi nu vorbim de transferuri în presă. Repet, probabilitate ca un jucător să plece este la orice club", a spus Mihai Rotaru, la Digisport.

  • Alexandru Mitriță a revenit la Universitatea Craiova în vara anului trecut, după ce a renunțat la contractul din MLS cu New York City.
  • Actuala înțelegere a lui Mitriță cu Universitatea Craiova expiră în vara anului 2026.
  • Universitatea Craiova va începe din turul 2 preliminar Conferene League, unde va fi cap de serie. Meciurile din această fază sunt programate pe 25 iulie (turul) și 1 august (returul).
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!