Mihai Costea e chemat la Comisia de Disciplina ca sa dea explicatii. Poate fi suspendat 2 ANI pentru pariuri sportive

CUPA ROMANIEI: Viitorul - Steaua, joi de la 20:30 pe ProTV

Fotbalistul echipei FC Voluntari Mihai Costea va fi judecat de Comisia de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Fotbal pentru ca a jucat la pariuri, lucru interzis de Regulamentul Disciplinar, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, presedintele FRF, Razvan Burleanu.

"Departamentul de Integritate s-a autosesizat si avem o solicitare deja semnata de secretarul general al FRF care a plecat catre Comisia de Disciplina. Prin urmare, Mihai Costea va trebui sa se prezinte la Comisia de Disciplina, probabil la inceputul lui 2016, pentru ca nu stiu daca mai au termene pana la finalul acestui an", a spus Burleanu.

Conform presei centrale, atacantul Mihai Costea a fost fotografiat de un suporter jucand la pariuri la o agentie din judetul Ilfov. Fotbalistul risca suspendarea pana la doi ani si o penalitate sportiva de 300.000 de lei.

Regulamentul Disciplinar prevede la articolul 60, alineatul 5: "Fapta persoanei care participa direct sau indirect la pariuri sau alte activitati similare care privesc jocurile din competitiile organizate sub egida FIFA/UEFA/FRF/LPF/AJF sau care are un interes financiar direct sau indirect in astfel de activitati se sanctioneaza cumulativ cu interzicerea oricarei activitati legate de fotbal pentru 2 ani si penalitate sportiva de 300.000 de lei".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies