Adailton Valeriu Rachita Superliga

"Mi-as dori ca Adailton sa fie arestat!" Ce antrenor din Liga I cere ajutorul politiei din Italia inainte de meciul cu Vaslui :)

Politia este pe urmele lui Adailton dupa ce s-a descoperit ca atacantul de la Vaslui face obiectul unei anchete in Italia

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2011, 18:41
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2011, 18:43

Antrenorul de la Petrolul Ploiesti, Valeriu Rachita, se bucura pentru vestea venita din Italia si spera ca Adailton sa fie inchis pana sambata, adica inainte de meciul direct.

"Mi-as dori ca politia italiana sa-l aresteze pe Adailton. El, Wesley si Sanmartean sunt cei mai buni jucatori din Liga I. Intreg lotul Vasluiului este valoros, acum ne aflam la ora studiului, ne trebuie solutii pentru a-i bloca pe oamenii lor care pot face diferenta", a glumit Rachita.

Brazilianul Adailton face obiectul unei anchete in Italia, dupa ce s-a descoperit ca nu a platit amenzi in valoare de 35.000 de euro pentru utilizarea ilegala a unui permis de parcare in perioada in care a evoluat la Bologna, informeaza presa italiana.

Potrivit AGI News, in urma verificarilor s-a constatat ca Adailton, care a evoluat la Bologna in perioada 2007-2010, a beneficiat de un permis special de parcare in centrul orasului Bologna (T7) incepand din luna ianuarie a anului 2009, ceea ce era ilegal deoarece permisul sau de sedere temporara ii expirase in octombrie 2008 si nu a mai fost reinnoit.

Sursa: Mediafax

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!