"Mi-am dat seama ca nu o sa mai fiu la acelasi nivel niciodata" Ce se intampla cu Chipciu si de ce nu mai joaca la acelasi nivel

"Mi-am dat seama ca nu o sa mai fiu la acelasi nivel niciodata" Ce se intampla cu Chipciu si de ce nu mai joaca la acelasi nivel

Alexandru Chipciu este unul dintre jucatorii care au pus umarul la succesele Stelei din ultimii 3 ani. Acesta a fost transferat de la FC Brasov si a avut un inceput fantastic la Steaua, avand evolutii foarte apreciate de fani.

Lucrurile au luat o intorsatura nedorita in mai 2013, intr-un meci cu Chipciu, cand a fost calcat de Tanase pe glezna. Acesta a fost nevoit sa sufere o operatie ce l-a scos mai multe luni pe tusa, nereusind sa revina niciodata la acelasi nivel.

Chipciu a fost huiduit in mai multe randuri de fanii Stelei, in ultimul an, inclusiv la meciul cu Chiajna de luni seara. Un alt jucator care a avut o evolutie descendenta la Steaua, Mihaita Plesan, a explicat scaderea de forma a lui Chipciu:

"Dupa prima operatie nu mi-am mai simtit piciorul la fel. Am facut in total vreo 6 operatii. Mi-am dat seama ca nu o sa mai fiu la acelasi nivel niciodata. Pierzi forta, nu mai simti mingea la fel. Cei care stiu cum e, inteleg ce inseamna sa treci printr-o operatie. Sunt convins ca si la Chipciu se simte problema asta. Categoric", a declarat Plesan la Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul vaccinării din Capitală are un succes peste așteptări. 12.362 de persoane s-au vaccinat până în prezent
BRAT
Modifică setările cookies