Liga 1

”Mi-ai dat o veste foarte bună!” Becali e în culmea fericirii! Patronul FCSB a câștigat un proces important

Gigi Becali a câștigat procesul cu Poliția Română, în urma căruia s-a ales cu permisul de conducere suspendat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 23:39
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 23:43

Patronul celor de la FCSB a contestat decizia autorităților și a câștigat procesul. Acesta a primit vestea în cursul zilei de miercuri.

”Admite apelul. Schimbă sentința, în sensul că admite plângerea şi anulează procesul-verbal contestat. Definitivă”, a fost anunțul făcut de autorități.

Gigi Becali a câștigat procesul cu Poliția Română

La aflarea veștii, omul cu banii de la vicecampioana României a reacționat în stilul caracteristic. Becali avea deja planul făcut în cazul în care n-ar fi câștigat procesul. Avea de gând să dea din nou examenul pentru permisul auto și să-l recupereze în termen de 30 de de zile.

„Mi-ai dat o veste foarte bună, bravo! E cel mai bun lucru, am scăpat de belele. Stăteam acum vreo două, trei luni fără permis. Dar, dacă nu câștigam, făceam procedurile acelea să dau examenul și îmi luam permisul după 30 de zile. Au mai fost sentințe date în cazuri ca ale mele și s-a aplicat practica judiciară.

Nu se vedea numărul la mașină, iar atunci nu era probă. Am cerut filmul și nu se vedea numărul. Mi-au zis că asta e mașina, dar nu se cunoaște. Le-am explicat că dacă nu se cunoaște, atunci nu există… Legea e unitară, e hotărâre clară, dacă nu se vede numărul, nu e probă.

Să îți mai zic ceva. Eu eram în depășire, cică aveam 106 (km/h). Dar sunt alte hotărâri în care, cu 103, nu s-a luat în seamă, că e depășită cu puțin viteza. Dar eu eram în depășire. Ei (n.r. – polițiștii) în tot filmul vorbesc de 58 de km/h, dar când eram în depășire, logic, nu pot să o depășesc cu 100 dacă cel pe care îl depășesc merge cu 99. Trebuie să o calc puțin. Mie nu îmi place viteza, oricum”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

Becali așteaptă motive de bucurie și din partea echipei sale, FCSB, care este în luptă strânsă pentru titlu cu cei de la CFR Cluj. Cele două echipe sunt despărțite de doar două puncte în fruntea Ligii 1, cu două etape înainte de final, astfel că există șanse ca meciul din ultima etapă să se joace cu titlul ”pe masă”.

Patronul celor de la FCSB a anunțat că meciul se va disputa la Buzău, după ce a înaintat o cerere pentru ca partida să se dispute pe Ghencea.

Modifică setările cookies