Liga 1

Mesajul suporterilor Stelei pentru Mirel Radoi: "Intoarce-te acasa, uita de banii arabilor!" Rezultatele sondajului sport.ro:

Al Ahli vrea sa se desparta de Mirel Radoi in aceasta iarna, iar asta ar putea fi sfarsitul aventurii fostului capitan al Stelei in fotbalul arab. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Decembrie 2014, 09:04
Data actualizarii: Miercuri 03 Decembrie 2014, 09:31

5 ani, trofee si bani pentru doua vieti - Mirel Radoi si-ar putea incheia aventura in fotbalul arab, daca Al Ahli il va pune pe liber in aceasta iarna.

Prestatiile modeste ale fundasului roman, la ultimele meciuri, au facut din acesta o "victima" in fata propriilor suporteri si o tinta a atacurilor jurnalistilor arabi.

Al Ahli s-ar putea desparti si de Cosmin Olaroiu in scurt timp, in conditiile in care antrenorul roman se afla deja in negocieri cu federatia Arabiei Saudite pentru preluarea echipei nationale.

Mirel Radoi este pus in fata unei decizii importante: sa incerce sa continue in fotbalul arab, unde ar putea primi o mana de ajutor din partea lui Victor Piturca, sau sa se intoarca acasa, unde Steaua il asteapta cu bratele deschise?

Intr-un sondaj sport.ro, cu peste 4000 de voturi, suporterii ii cer lui Radoi sa revina in Romania, pentru a pune in practica planul anuntat inca din 2009, in momentul plecarii din Ghencea - acela de a-si incheia cariera de fotbalist in tricoul Stelei.

18% din fani cred ca cea mai buna solutie este ca Mirel Radoi sa se retraga din fotbal la 33 de ani.

Iata rezultatele sondajului:

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies