MESAJUL lui Becali de ziua lui! Patronul Stelei vrea 5 ZILE libere: "E regim deschis, are dreptul sa ceara!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 23 Aprilie 2014, 14:58

	MESAJUL lui Becali de ziua lui! Patronul Stelei vrea 5 ZILE libere: "E regim deschis, are dreptul sa ceara!"

►In numele lui PIRLO! Benfica – Juventus, joi 22:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Gigi Becali isi petrece ziua de nume la penitenciarul Poarta Alba iar patronul Stelei are o singura dorinta. Sa fie lasat sa mearga la familie, intr-o permisie de 5 zile. Avocatii sai sustin ca are acest drept pentru ca este incarcerat in regim dechis.

"Am cerut din nou punerea sa in libertate, in sensul de a i se acorda acea permisie de cinci zile, mai ales ca este un eveniment special (n.r. - Sarbatoarea Sf. Gheorghe, mare mucenic crestin), iar legea ii permite, intrucat dansul este pe regim deschis. Deci, in mod normal, nu ar avea de ce sa i se respinga domnului Becali solicitarea", a declarat Maria Vasii care, alaturi de avocatul Bogdan Vlad, il apara pe Gigi Becali, pentru ziarul Ring.

Gigi Becali a mers alaturi de Borcea la Biserica si s-a rugat inainte de Paste. "In aceasta perioada s-au desfasurat foarte multe activitati, inclusiv moral-religioase, precum si toate slujbele specifice conform calendarului crestin-ortodox. S-au desfasurat activitati inclusiv in comunitate. La toate aceste activitati a participat un numar foarte mare de persoane private de libertate. Am organizat si vizite in comunitate cu anumite obiective de ordin educational", a declarat Emilia Topala, purtatoare de cuvant a Penitenciarului Poarta Alba.

Vasile Delocoti, primarul localitatii Poarta Alba, spune ca Becali are dreptul sa ceara o permisie. "Inaltpreasfintitul Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a oficiat slujba din Noaptea invierii la biserica Penitenciarului Poarta Alba, unde a participat si Becali. Unii detinuti au mers sa viziteze o manastire care se face acum, deja s-au ridicat biserica si chiliile, este vorba despre Sfintii Romani, in memoria celor care au decedat la Canal. Cei cu regim deschis au dreptul sa ceara sa iasa din penitenciar".

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies