Lucian Sanmartean Christoph Daum Echipa Nationala Superliga

Mesajul cu care Sanmartean isi INCHEIE CARIERA la nationala Romaniei. Iordanescu i-a dat numai 45 de minute la Euro, Daum l-a anuntat ca nu-l mai cheama

Marti, 27 septembrie: Borussia Dortmund - Real Madrid, in direct la ProTV!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Septembrie 2016, 17:29
Data actualizarii: Miercuri 21 Septembrie 2016, 17:32

36 de ani, 21 de selectii, 45 de minute la Euro, 0 goluri. Daum l-a anuntat pe Sanmartean sa isi ia adio de la nationala Romaniei, dupa ce acesta spera ca in preliminariile pentru Mondial sa mai prinda cateva partide.

Jucatorul Pandurilor a fost anuntat intr-un discutie privata cu Daum ca nationala nu se va mai baza pe serviciile sale. Este o despartire dura pentru un jucator care s-a trezit prea tarziu, reusind sa impresioneze, in ciuda talentului sau, abia in ultimii ani din cariera.

Sanmartean s-a aflat, alaturi de Torje, pe lista jucatorilor care lipsesc din lotul pentru urmatoarele meciuri ale Romaniei in preliminariile pentru Mondial.

"Gabi Torje ramane in vederile noastre, e un jucator important, cu multe selectii si am discutat cu el. Era normal sa fie o intampinare, sa nu afle din presa ca nu e convocat. Sanmartean e un jucator pe care l-am apreciat foarte mult si il apreciez in continuare, dar, din pacate, nu ne mai putem baza pe serviciile sale. A fost o realitate pe care Daum a tinut sa o discute cu el personal si asta a fost. Avem 50 de jucatori pe care ii urmarim constant.", a declarat Ionut Badea, la DigiSport.

Modifică setările cookies