Mesajul "Bizonului" pentru fanii dinamovisti: "Cat sunt aici, ma concentrez sa dau goluri. La iarna vom vedea ce se va intampla". Gnohere nu spune un NU raspicat Stelei

Autor: Sport.ro
Joi 08 Septembrie 2016, 08:57

	Mesajul "Bizonului" pentru fanii dinamovisti: "Cat sunt aici, ma concentrez sa dau goluri. La iarna vom vedea ce se va intampla". Gnohere nu spune un NU raspicat Stelei

Harlem Gnohere a inscris pentru Dinamo in amicalul cu Tunari, incheiat 4-1, si spune ca se va concentra sa marcheze cat mai multe goluri cat timp va sta in Stefan cel Mare. Din iarna, acesta va putea semna insa cu orice echipa si evita sa vorbeasca despre interesul Stelei: "Vom vedea atunci".

"Nu imi fac griji pentru situatia mea, sunt la Dinamo, exista niste discutii cu conducerea clubului, vom vedea, dar nu sunt motive de ingrijorare. Nu am primit inca o oferta de prelungire de la Dinamo, deocamdata sunt doar discutii, vom vedea ce se va intampla. Acum ma concentrez pe meciurile pe care le am cu Dinamo, nu la oferte, doar la partide, sa dau goluri, sa dau pase de gol si vom vedea", a spus Gnohere.

Cel poreclit "Bizonul" a vorbit si despre interesul Stelei, evitand sa dea insa un raspuns concret. Acesta a spus ca peste 6 luni, cand va intra in ultima jumatate de an de contract cu Dinamo si va putea semna cu orice alta echipa, isi va stabili de unul singur viitorul.

"Nu pot sa vorbesc despre alte echipe, pentru moment sunt jucatorul lui Dinamo, deci nu pot vorbi despre oferta Stelei. Peste sase luni pot semna cu o alta echipa, vom vedea ce se va intampla atunci si voi semna un nou contract", a mai spus "Bizonul".

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Întârzieri uriașe pe calea ferată în ultimele zile. Trenul Mangalia-Arad a avut o întârziere de 600 de minute
BRAT
Modifică setările cookies