"Merita numarul 10, o sa fie clar un jucator de baza la Euro!" Stanciu, pariul castigat in meciurile cu Lituania si Spania: "Asteptam ofertele!"

Nicusor Stanciu Romania Spania Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2016, 10:42
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2016, 10:51

Nicusor Stanciu, noul numar 10 al nationalei, a fost cel mai bun jucator de pe teren in meciurile cu Lituania si Spania.

Oficialii Stelei isi freaca mainile de bucurie dupa cele doua meciuri ale echipei nationale.

Nicusor Stanciu a trecut, in doar cateva zile, de la statutul de debutant timid in tricoul galben, la un jucator de baza pentru echipa lui Anghel Iordanescu.

Nicusor Stanciu a fost desemnat de suporteri, prin intermediul platformei eusunt12.ro, cel mai bun jucator al Romaniei atat in meciul cu Lituania, cat si in cel cu Spania.

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, e convins ca Stanciu poate fi liderul din teren al nationalei la campionatul european.

"N-ati vazut, s-a stabilit in finalul meciului, s-a anuntat ca cel mai bun jucator de pe teren a fost Stanciu. Daca a fost cel mai bun de pe teren in meciul cu Spania, inseamna ca merita numarul 10. Dupa parerea mea, da, Stanciu e clar la Euro, dar nu stiu cat de mult conteaza parerea mea."

"3 stelisti titulari, din 4, inseamna 75%. Daca o sa avem mai multi jucatori la nationala si tot 75% titulari, o sa fie foarte bine."

"Nu stiu cat valoreaza Stanciu la acest moment. Asteptam ofertele. El e un jucator care a confirmat ca poate juca in meciurile foarte mari, ca Romania se poate baza pe el. Ne bucuram ca putem sa ajutam Romania sa-si indeplineasca obiectivele pentru acest european si sper sa facem o figura frumoasa la turneul final", a spus Argaseala la DigiSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!