Luni 28 Martie 2016, 10:42

"Merita numarul 10, o sa fie clar un jucator de baza la Euro!" Stanciu, pariul castigat in meciurile cu Lituania si Spania: "Asteptam ofertele!"


	"Merita numarul 10, o sa fie clar un jucator de baza la Euro!" Stanciu, pariul castigat in meciurile cu Lituania si Spania: "Asteptam ofertele!"

Nicusor Stanciu, noul numar 10 al nationalei, a fost cel mai bun jucator de pe teren in meciurile cu Lituania si Spania.

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Oficialii Stelei isi freaca mainile de bucurie dupa cele doua meciuri ale echipei nationale.

Nicusor Stanciu a trecut, in doar cateva zile, de la statutul de debutant timid in tricoul galben, la un jucator de baza pentru echipa lui Anghel Iordanescu.

Nicusor Stanciu a fost desemnat de suporteri, prin intermediul platformei eusunt12.ro, cel mai bun jucator al Romaniei atat in meciul cu Lituania, cat si in cel cu Spania.

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, e convins ca Stanciu poate fi liderul din teren al nationalei la campionatul european.

"N-ati vazut, s-a stabilit in finalul meciului, s-a anuntat ca cel mai bun jucator de pe teren a fost Stanciu. Daca a fost cel mai bun de pe teren in meciul cu Spania, inseamna ca merita numarul 10. Dupa parerea mea, da, Stanciu e clar la Euro, dar nu stiu cat de mult conteaza parerea mea."

"3 stelisti titulari, din 4, inseamna 75%. Daca o sa avem mai multi jucatori la nationala si tot 75% titulari, o sa fie foarte bine."

"Nu stiu cat valoreaza Stanciu la acest moment. Asteptam ofertele. El e un jucator care a confirmat ca poate juca in meciurile foarte mari, ca Romania se poate baza pe el. Ne bucuram ca putem sa ajutam Romania sa-si indeplineasca obiectivele pentru acest european si sper sa facem o figura frumoasa la turneul final", a spus Argaseala la DigiSport.

3 comentarii
  • 28 2016
    cucubau Cred ca mulţii comentatori făcuţi peste noapte (atât de la radio cât mai ales de la TV) nu au habar despre ce vb. sau comentează. Cum să-l faci pe acest actual nr.10 de la Naţională pt. un gol cu Finlanda (frumos) şi evoluţia din meciul cu Spania, (în mintea voastră) erou naţional !!!! Eu ca spectator TV îl admir, dar până a fi comparat cu Dobrin sau Hagi, e cale lungă !!!! Poate acest copil nu vă ia în seamă, nu se crede buricul pământului (datorită vouă) şi îşi vede de munca lui.În sport nu ai viaţă lungă şi dacă până la 34-35 de ani nu te realizezi (material vb.) eşti terminat. Au fost mulţi sportivi care nu au înţeles ce însemnă viaţă sportivă şi au sucombat (fără să înţeleagă asta).Portofele-portofele, etc. Nu vreau să comentrez mai mult să nu mă consideraţi un in edaptat la ziua de azi, modernă !!!...
  • 28 2016
    Dolph Lundgren A " jucat " si el doua amicale ARANJATE, intre zilele de pariere in agentii, si gata e noul MESSI, noul MARADONA, noul ... terminati ma cu prostiile ! FRANTA le da de la 3 in sus ... o sa le su.geti pu.lile la albanezi sa nu va bata la scor ca sa nu ajungeti RATATII NEURO 2016 !!!...
  • 28 2016
    cristi Inca nu a confirmat ca numar 10, sincer. Mai vedem, este prea devreme sa-l facem sa creada ca este asa bun....
Experți în Drept, despre ce se ascunde în spatele sesizării CCR de către Guvern, în cazul lui Kovesi: ”Este atât de limpede”
BRAT