Liga 1

"Meme voia sa plece in Brazilia, dar imi era frica sa nu-l aduca pe fratele lui Elton" :) Ce soarta va avea daca rateaza titlul

Gigi Becali anunta vremuri grele pentru Mihai Stoica daca Steaua nu va castiga titlul in sezonul viitor

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Mai 2011, 20:34
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2011, 20:35

Becali a tinut sa lamureasca neintelegerile dintre Meme Stoica si Marcel Popescu, dupa ce managerul Stelei a lansat cateva atacuri subtile.

"Vreau sa fie clar cum se va face treaba la Steaua. Marcel Popescu se va duce la Meme cu un jucator, apoi Meme vine la mine sa imi spuna ce parere are. Eu sunt cel care ia decizia finala., eu pun ultima stampila."

"Meme Stoica vroia sa plece in Brazilia sa urmareasca doi jucatori, dar imi era frica sa nu il aduca pe fratele lui Elton si pe fratele lui Andrey. Asa ca mai bine sta el pe aici, prin Romania, si urmarim jucatorii pe dvd."

"Meme a venit la Steaua sa conduca, iar eu i-am dat puteri depline. Insa echipa se afla pe locul 5, asa ca nu are de ce sa fie prea bucuros. Nu o sa-i pun in carca acest sezon, dar daca anul viitor nu castigam titlul, o sa pun un manager peste Stoica, pentru ca inseamna ca va fi nevoie", a spus Gigi Becali la gsptv.

Modifică setările cookies