VIDEO Meme a stiut ca Ricardo si Bonfim erau in club! A vrut sa mearga dupa ei, sa ii duca acasa in "suturi"! Cine l-a oprit:

Autor: Sport.ro
Sambata 16 Aprilie 2011, 21:06

Bonfim si Ricardo n-au aparut la meciul Stelei cu Sportul. Cartu le-a comadat costume pentru loja: nu vor mai calca pe la antrenamentele Stelei. Nici Meme nu mai vrea sa auda de cei doi brazilieni petrecareti.

Becali il poate ierta pe Bonfim. Nu si pe Ricardo, pe care l-a pus sa-si faca bagajele si sa plece in Brazilia. Nici Bonfim si nici Ricardo n-au aparut la meciul cu Sportul. Nici macar ca spectatori! In noaptea chefului, Meme a vrut sa se duca dupa brazilieni in club! Sotia l-a oprit.

"Pentru mine e ca si cum ar fi vandut un meci" a spus Meme in Prosport.
 

Cartu nu-i mai primeste la antrenamente pe cei doi petrecareti:  "Le-am luat masuri la costume. Cat sunt eu la Steaua nu vreau sa-i mai vad pe la club!", e nervos Cartu! "Se comporta ca doi copii rasfatati", le transmite si Duckadam.

Cartu regreta cel mai mult iesirea celor doi: "Sunt o pierdere, pentru ca Steaua avea nevoie de acesti jucatori pentru finalul de campionat".

“Nu imi face placere sa vorbesc despre doi jucatori care m-au dezamagit. Eu i-am ajutat si am vorbit cu ei, iar ei mi-au rasplatit increderea cu o dezertare.
Este un afront la adresa colegilor si asupra suporterilor Stelei. Este o decizie grea care se va lua alaturi de Sorin Cartu. Apoi o sa vedem ce parere are Gigi Becali. Eu nu am luat niciodata o hotarare inaintea antrenorilor”, a mai spus Meme.

Ministrul Finanțelor: „Trebuie luate decizii privind cheltuielile”. Ce spune despre tăieri de salarii
BRAT