Medicii au tras concluzia: Becali trebuie operat DE URGENTA altfel poate ramane paralizat! Mesajul disperat al lui Gigi

Medicii au tras concluzia: Becali trebuie operat DE URGENTA altfel poate ramane paralizat! Mesajul disperat al lui Gigi

►Finalul se joaca azi! Marti de la 10 dimineata, LIVE de la Tribunal la Sport.ro, pe www.sport.ro si m.sport.ro!

Starea de sanatate a lui Gigi Becali este din ce in ce mai rea. Patronul Stelei sufera de dureri cumplite in urma afectiunilor la coloana, ce s-au agravat de cand a intrat in penitenciar.

Pentru ca a cerut eliberarea din puscarie pentru a se trata la spate, judecatorii au cerut o expertiza medico-legala asupra patronului Stelei, pentru a stabili exact starea sa de sanatate si gravitatea situatiei in care se afla.

Din pacate pentru Becali, lucrurile stau foarte prost din acest punct de vedere, medicii ajungand la concluzia ca trebuie operat de urgenta la coloana vertebrala, acesta suferind de o hernie de disc cervical foarte grava. Medicii au adaugat ca operatia nu poate fi facuta in reteaua sanitara a Administratiei Penitenciarelor, putand fi asigurata doar de Ministerul Sanatatii. De asemenea, Becali nu va fi eliberat pe caz de boala, medicii tragand concluzia ca isi poate executa sentinta daca va fi operat.

Situatia disperata a lui Gigi Becali a fost vizibila la ultima infatisare a patronului Stelei la tribunal, cand acesta a venit cu o proteza la gat, care sa ii imobilizeze zona cervicala. Becali a declarat in fata instantei: "Nu vreau sa fi macelarit si sa paralizez in puscarie, vreau operatie in afata tarii! Am dureri insuportabile, imi vine sa mor. Cred ca mi se doreste moartea, daca nu sunt lasat sa merg sa ma operez", a spus Becali.

Citeste si:Gigi Becali
VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies