Mediator pentru discutiile dintre Becali si CSA! Problema emblemei si a culorilor se poate rezolva, dar Becali are si varianta de rezerva

Autor: Sport.ro
Joi 25 Decembrie 2014, 18:30

	Mediator pentru discutiile dintre Becali si CSA! Problema emblemei si a culorilor se poate rezolva, dar Becali are si varianta de rezerva

Steaua a incheiat anul 2014 intr-un mod destul de urat, emblema si culorile echipei de fotbal fiind disputate de Gigi Becali si de CSA. Patronul clubului de fotbal nu vrea sa negocieze inchirierea inscriptiilor, insa ar putea apela la un mediator.

Viorel Paunescu, fostul presedinte al Stelei, spune ca disputa dintre clubul de fotbal si Clubul Sportiv al Armatei Steaua se va solutiona in cele din urma.

Gigi Becali a pierdut in instanta drepturile asupra marcii Steaua Bucuresti, insa ar putea ajunge la o intelegere cu generalii CSA-ului, spune Paunescu.

Chiar daca CSA a cerut initial o suma totala de circa 1,5 milioane de euro anual pentru cedarea drepturilor, fostul presedinte din Ghencea ar fi dispus sa actioneze pe post de mediator si sa incerce sa puna cele doua parti la masa negocierilor.

"Este un impas si e foarte important pentru Steaua si pentru CSA sa se rezolve. Steaua este foarte importanta pentru sportul romanesc si vreau sa repet, are cei mai valorosi fotbalisti si e echipa care a castigat Cupa Campionilor Europeni, e o echipa de forta si se simte ca e tratata asa de toate echipele din Europa. Oricine vinde, vrea sa vanda scump, iar cine cumpara, vrea sa cumpere ieftin. Nu e o treaba care e batuta in niste piroane mari, ca atat costa si atat se intampla. Trebuie o evaluare corecta, avand in vedere ca si potentialul financiar al echipei de fotbal, daca nu merge in cupele europene, e mai slab.

Avand in vedere ca Steaua vrea, nu vrea, joaca foarte bine, este o reclama si pentru celelalte sectii, astfel ca echipa de fotbal ajuta si celelalte sporturi sa mearga mai departe", a spus Viorel Paunescu la Digisport.

Gigi Becali, patronul clubului de fotbal, le-ar fi transmis conducatorilor din Ghencea ca nu va negocia cu Armata, ci doar va oferi o serie de conditii inspre a fi acceptate. In caz contrar, latifundiarul din Pipera e gata sa treaca la varianta de rezerva, acesta planuind chiar sa schimbe culorile echipei din ros-albastru in galben-albastru.

Prințul din Liechtenstein: "Nu l-am împuşcat pe ursul Arthur, ci un urs mai mic"
BRAT
Modifică setările cookies