Meciul DECISIV pentru un titular al Stelei! Mutarea verii dupa ce se termina sezonul! Un club milionar e pe urmele sale!

Autor: Sport.ro
Miercuri 30 Aprilie 2014, 12:27

	Meciul DECISIV pentru un titular al Stelei! Mutarea verii dupa ce se termina sezonul! Un club milionar e pe urmele sale!

►Liliecii ataca noaptea! Joi 22:00, semifinala Europa League: Valencia - Sevilla, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Steaua este la un pas de un nou titlu de campioana in Romania, iar in Cupa s-a calificat deja in finala, motiv pentru care jucatorii sai sunt la mare cautare.

SCOUTERII

La meciul cu Brasov, Reghe s-a aratat nemultumit de prestatia lui Nicusor Stanciu. Pustiul de viitor al Stelei nu s-a descurcat extraordinar, insa a ramas in istoria meciului cu ratarea unei lovituri de la 11 metri.

In tribune au fost prezenti si scouteri de la Rubin Kazan, club despre care se stie ca este unul dintre cele mai puternice financiar in Estul Europei.

Antrenorul Stelei a spus ca stie ca Stanciu nu trece prin cele mai bune momente; el spera ca jucatorul de 20 de ani isi va reveni treptat.

TRANSFERUL

Fanatik anunta ca Stanciu a mai fost monitorizat si in trecut de Rubin, club caruia i-a fost propus jucatorul. Scouterii, anunta sursa citata, au preferat sa-l vada 'in actiune' pe pusti, insa nu plecat nemultumiti de prestatiile sale recente.

Ei vor mai fi prezenti in tribune la meciurile Stelei si pe viitor: la o partida din campionat, cat si la finala Cupei.

Stanciu implineste la inceputul lui mai varsta de 20 de ani. El este cotat la 2 mil. de euro, potrivit transfermark. Mijlocasul Stelei este un titular de drept la U21.

Parlamentul dezbate bugetul de stat. Când va primi votul final
BRAT

Modifică setările cookies