Meciul cu Villarreal, decisiv pentru Reghecampf? Cele trei lucruri care il deranjeaza pe Becali. STEAUA - VILLARREAL, joi la ProTV

Meciul cu Villarreal, decisiv pentru Reghecampf? Cele trei lucruri care il deranjeaza pe Becali. STEAUA - VILLARREAL, joi la ProTV

Steaua - Villarreal, joi la ProTV de la 20:00

Steaua este lider in campionat si s-a calificat in grupele Europa League, insa lucrurile nu sunt chiar linistite in curtea fostei campioane. Reghecampf are doua infrangeri in ultimele 3 meciuri iar patronul incepe sa dea semne de nemultumire.

Primul lucru reprosat lui Reghecampf a fost tactica meciului cu Osmanlispor, terminat cu infrangerea Stelei, 0-2, in primul meci din grupele Europa League. Patronul Stelei a spus ca "nu castigau nici daca nu era eliminat Enache", considerand ca improvizatiile tactice au dus la esecul echipei.

Al doilea repros a venit dupa meciul cu CFR Cluj, cand Becali a declarat ca "echipa a fost la pamant fizic". Nu este prima data cand Steaua e acuzat ca nu e pregatita fizic. Acest lucru s-a intamplat si sub comanda fostului preparator Thomas Neubert, dar si a actualului om care se ocupa de pregatirea stelistilor, Matteo Spattafora.

Nu in ultimul rand, Becali se astepta ca echipa sa defileze prin campionat, dupa ce a facut investitii in transferuri de 4 milioane de euro, din care numai Tanase a costat 1,5 milioane de euro, iar Boldrin si De Amorim 1 milion de euro. Suma este foarte mare pentru cum i-a obisnuit Becali pe fani in ultimii ani, fiind totalul cumulat investit in transferuri in ultimii 2 ani!

Reghecampf are sansa sa isi spele insa toate "pacatele" cu un rezultat bun in fata lui Villarreal, joi, la ProTV de la 20:00.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies