Otelul - Rapid, scos de la PARIURI! "E un meci SUSPECT!!!"

Otelul - Rapid a fost scos de o casa de pariuri. "E meci suspect", spun specialistii. Ori s-au pariat bani grei pe acest meci, ori s-a pariat excesiv pe victoria uneia dintre echipe.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Aprilie 2010, 19:10
Data actualizarii: Vineri 23 Aprilie 2010, 19:33

Otelul Galati - Rapid e in acest moment scos de casa de pariuri Bet 365. "E un meci suspect", a spus Daniel Smeada, seful Asociatie Agentiilor de Pariuri la Sport.ro.

Daniel Smeada, seful Asociatiei Agentiilor de Pariuri, la Sport.ro: "E un mod de a se proteja. Cred ca undeva in Romania sau in Austria s-a pariat mult pe acest meci. Dar este o singura casa. Asta e genul de meci suspect. Fiecare casa in parte are o favorita la acest meci. Acum cateva luni, piata asiatica era interesata de campionatul din Romania. Taiwan, Hong Kong... Piata din Asia e de 3 ori mai mare ca cea din Romania. Acest meci e mic din punctul de vedere al unei case de pariuri, nu face parte nici dintr-un Top 5, nici pe la mijloc. Daca undeva s-a jucat o suma mai mare pe acest meci, atunci devine suspect. Pentru toate casele e asa. Daca pe Milan - Atalanta se joaca 2 milioane de euro, atunci e suspect, iar casa nu e obligata sa mai tina meciul. S-a intamplat ceva pe acest meci, ori au jucat multi oameni pe cineva, ori s-au pariat multi bani. Nicio casa nu blocheaza un meci pentru ca vrea ea! Meciul in sine devine suspect, nu inseamna ca si rezultatul, daca meciul a fost scos de la pariuri. Din ce stiu, nu din cauza unui pariu din Romania s-a blocat acest meci!"

Ramai pe www.sport.ro pentru amanunte!

"Cu siguranta nu le va fi usor cu noi. Chiar daca si-au amintit de acea victorie cu 7-0 pe terenul nostru, noi le amintim ca tot in acel campionat, dar in retur, am facut 3-3 in Giulesti si i-am scos din lupta pentru Liga Campionilor. Nu mai departe de sezonul trecut i-am invins la Galati, asa ca sa se astepte la un joc greu", a spus Marius Stan.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!