Meci dubios? "Daca nu sunt stare sa ne bata rezervele, nu au valoare de Liga 1!" Finul si nasul vor juca un meci pe care Gigi l-a mai vazut:

Autor: Sport.ro
Marti 14 Mai 2013, 08:06

	Meci dubios? "Daca nu sunt stare sa ne bata rezervele, nu au valoare de Liga 1!" Finul si nasul vor juca un meci pe care Gigi l-a mai vazut:

►Cea mai puternica finala Europa League: CHELSEA - BENFICA, miercuri 21.45, IN DIRECT la ProTV si pe voyo.ro

Steaua este matematic, meritat si normal campioana Romaniei in acest sezon. Numai ca trebuie sa joace toate meciurile, pana la capat.

Intre timp a aparut o discutie noua - daca Steaua si Viitorul vor juca cinstit in meciul direct programat duminica, in etapa 32.

O mare parte dintre titularii lui Reghecampf au intrat deja in vacanta, dupa cum anunta si patronul. Asa ca misiunea Viitorului pare usoara. Pentru ca intre Gigi Becali si Gheorghe Hagi exista o relatie de prietenie, dar si una de rudenie, meciul este considerat suspect.

Si asta pentru ca Viitorul lui nasului Hagi are mare nevoie de puncte ca sa scape de la retrogradare. Viitorul este acum pe locul 14, la doar un punct peste Chiajna, echipa care este pe loc retrogradabil. Pentru Steaua, pe de alta parte, miza punctelor nu este prea mare, de vreme ce titlul a fost deja castigat matematic.

"Cum sa-i dau eu meciul lui Hagi? Nu mi-am dat mie meciul cand eram si la Gloria Buzau! Am facut egal si am pierdut campionatul din cauza acestui meci, acum sa-i dau trei puncte altcuiva? Am spus de mult timp ca mai multi dintre jucatori vor intra in vacanta. Cum sa ma duc eu la Filip sa-i zic sa dea pe langa minge? Sau lui Cojocaru sa ia gol? Am jucat la fel si cu Bistrita, toti au sanse egale contra noastra Daca Hagi nu poate sa-i bata pe astia, atunci sa fie sanatos. Titularii sunt in vacanta, daca Viitorul nu este in stare sa ne bata rezervele, inseamnă ca nu merita sa stea in Liga I", a spus Becali pe tema speculatiilor.

Becali s-a referit la un meci cu Gloria Buzau, jucat cu cateva sezoane in urma, cand Becali avea mare nevoie de trei puncte in lupta pentru titlu. Numai ca Bunica, de la Buzau, a marcat pe final si toate speculatiile s-au risipit. In acel moment, Becali avea influenta la Buzau, iar meciul era considerat drept unul 'usor' pentru Steaua, numai ca nu a fost asa.

Terase pline și cozi la intrare, imediat după miezul nopții. Muzica a răsunat din nou în Centrul Vechi din București
BRAT