Meci de gala pe noul stadion din Ghencea? Noua arena s-ar putea deschide cu o partida eveniment

Stadion Steaua stadion ghencea Superliga Meci de gala pe noul stadion din Ghencea? Noua arena s-ar putea deschide cu o partida eveniment
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Octombrie 2019, 15:01
Data actualizarii: Joi 10 Octombrie 2019, 15:03

Noul stadion din Ghencea ar putea fi inaugurat cu un meci de gala.

George Ogararu a dezvaluit ca incearca sa aduca la Bucuresti mai multe staruri internationale pentru a organiza un meci caritabil alaturi de Fundatia Mihaita Nesu.

Evenimentul ar urma sa aiba loc in vara anului 2020, dar deocamdata Ogararu nu a dezvaluit numele fotbalistilor care vor veni in Romania.

"Noi incercam sa organizam acel meci caritabil pe care il facem o data la doi ani. Incercam sa deschidem noul stadion Ghencea, acolo unde el a jucat, unde a avut performante extraordinare. Sper sa fim sustinuti si sa oferim publicului un meci de calitate. Inca nu este momentul sa dezvaluim echipele, dar va fi o surpriza foarte mare si speram ca toti cei care vor fi invitati, asa cum a fost si la Oradea, sa vina. Unii vor veni pentru Mihai, unde vor veni pentru a puncta acest moment important in istoria Stelei. Sper sa avem acceptul din partea conducerii Stelei in curand, de la Minister si pana la Craciun sa facem acest anunt. Este nevoie de timp pentru a organiza", a declarat Ogararu pentru TelekomSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!