Liga 1

Jucatorul de un MILION dorit de Steaua si Atletico, 'FURAT' de Dinamo? Anunt de ultima ora: un patron din Liga I s-a INFURIAT

Massone are planuri mari in Moldova. Dupa ce a preluat Ceahlaul, vrea s-o transforme intr-una dintre echipele de top ale campionatului.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 18:30
Data actualizarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 18:45

Italianul are insa probleme sa-i pastreze in club pe jucatorii care au incheiat anul la Piatra Neamt. Mai multi agenti si reprezentanti ai unor alte echipe din Romania incearca sa-i convinga pe fotbalisti sa-si depuna memorii pentru a deveni liberi de contract. Massone a dat asigurari ca problemele financiare de la Ceahlaul se vor rezolva, insa a cerut un audit pentru a afla exact in ce situatie se afla societatea inainte sa inceapa investitiile.

"E inadmisibil ce se intampla, nu se poate asa ceva! Vom merge la toate instantele, la FIFA si la UEFA pentru a ne gasi dreptatea daca aceste practici nu inceteaza. Asta e unul dintre cele mai urate lucruri care se pot intampla in fotbal", a spus Massone pentru www.sport.ro.

Cea mai importanta miza e transferul lui Andrei Marc. Fundasul central de 21 de ani e dorit insistent de Dinamo, care incearca sa-l obtina gratis. Cota sa de piata in acest moment e de 750 000 de euro. Pentru fotbalistul Ceahlaului a existat in trecut interes din partea unor echipe din strainatate, printre ele si Atletico Madrid B. Si Steaua a fost pe lista echipelor care l-au dorit in perioada Reghecampf, insa Dinamo s-a miscat concret si a luat prim-planul discutiilor.

LPF a anuntat pe site-ul oficial ca cererea lui Marc de a devenit liber de contract a fost admisa. Cealaul poate sa faca recurs.

"Marc Ovidiu Andrei vs FC Ceahlăul Piatra Neamț – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Admite cererea așa cum a fost ea formulată. Constată încetarea raporturilor contractuale între părți pentru justa cauză sportivă începând cu 21.01.2015. Obligă clubul la plata debitului către jucător și a taxei de procedură. Cu recurs", scrie LPF.ro.

Modifică setările cookies