Liga 1

Marturia miliardarului Niculae cu care a obtinut eliberarea conditionata in fata judecatorilor! Ce a fost pus sa faca in inchisoare

Condamnat la doi ani si sase luni de inchisoare, miliardarul Ioan Niculae a reusit sa obtina eliberarea conditionata. Decizia nu este insa definitiva.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Octombrie 2015, 08:30
Data actualizarii: Miercuri 28 Octombrie 2015, 08:33

In motivarea deciziei de eliberare conditionata a patronului Astrei Giurgiu, magistratii Judecatoriei Gaesti au precizat ca miliardarul a muncit in penitenciar pana in ultima zi si a fost consilier pentru condamnatii aflati dupa gratii pentru fapte de violenta si droguri.

"Petentul condamnat, avand ultimul cuvant, solicita admiterea cererii intrucat a indeplinit fractia prevazuta de lege, a muncit din prima zi dupa ce a terminat perioada de carantina, a participat la paza PNP Jilava, in Penitenciarul Gaesti a muncit inclusiv in preziua termenului, desi nu mai avea importanta cu privire la evaluarea sa, a avut un comportament foarte bun fata de cadre, a tinut sedinte de consiliere pentru ceilalti detinuti mai ales pentru cei condamnati pentru fapte de violenta, droguri, fara beneficii din punct de vedere al liberarii conditionate, solicita sa aiba in vedere si pedeapsa foarte mare aplicata pentru infractiunea savarsita", scrie in motivarea magistratilor, potrivit Adevarul.

Ioan Niculae a intrat dupa gratii in luna aprilie a acestui an. Decizia de eliberare conditionata a fost contestata de procurorii DNA, astfel ca acum va trebui sa mearga la Tribunalul Dambovita.

Modifică setările cookies