Marius Sumudica Centenar Rapid Cristian Sapunaru Rapid Superliga

Marius Șumudică îl contrazice pe Cristi Săpunaru: „La anul sunt 101 dalmațieni! Se ascunde gunoiul sub preș!”

Marius Șumudică le-a reamintit oficialilor de la Rapid că acesta era sezonul centenarului, nu cel din 2023-2024, pe care îl anunță șefii și jucătorii din Giulești.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Mai 2023, 12:25
Data actualizarii: Duminica 28 Mai 2023, 12:25

Rapid a învins-o categoric pe FCSB în ultima etapă a campionatului. Giuleștenii s-au impus cu un categoric 5-1, grație golurilor înscrise de Kevin Luckassen (29 ani), Ștefan Pănoiu (20 ani), Paul Iacob (26 ani) și Funsho Bamgboye (24 ani), cu o dublă. În timp ce pentru roș-albaștrii a redus din deferență Octavian Popescu, care a fost eliminat 5 minute mai târziu. 

Anul centenarului, reprogramat pentru sezonul viitor 

Din păcate pentru elevii lui Adrian Mutu, victoria nu a ajutat-o pe Rapid să urce în clasament, contând doar pentru palmares. Astfel, în sezonul 2022-2023, pe care giuleștenii îl anunțau vara trecută ca anul centenarului, echipa alb-vișinie a terminat pe locul 5. Numai că, în decursul acestui an competițional, jucătorii și oficialii Rapidului au anunțat că anul centenarului va fi sezonul viitor. Inclusiv Cristi Săpunaru a reiterat această idee la conferința de presă premergătoare jocului cu FCSB.

„Anul viitor va fi altceva, va fi centenarul. E anul centenarului acum, că acum împlinim 100 de ani, dar sezonul viitor e sezonul centenarului. 

Anul viitor, avem obiectiv clar, locurile 1-3. Dacă am spus așa, înseamnă inclusiv titlul. Nu jucăm singuri. Locurile 1-3, cu mentalitatea de a ieși campioni”, a declarat Cristian Săpunaru la conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB. 

Marius Șumudică: „Băi, e anul centenarului! E un insucces total!” 

Marius Șumudică este de altă părere. Antrenorul lui Al Raed consideră că în acest an Rapidul sărbătorește 100 de ani de la înființare, ci nu sezonul viitor. De asemenea, tehnicianul care a cucerit titlul cu Astra în 2016 le reamintește giuleștenilor că poziția a cincea este una rușinoasă pentru un club de talia Rapidului.

„Acum există o stare în care văd că se ascunde gunoiul sub preș. Păi cum să ajungi să spui că nu anul ăsta face Rapidul 100 de ani? Băi, e anul centenarului! Nu vă mai ascundeți să spuneți că la anul sunt 100 de ani! La anul sunt 101 dalmațieni, dacă vrei. Nu, anul ăsta se fac 100 de ani!

Iar pentru anul centenarului să termine pe locul 5 ... Pentru mine, ăsta este un insucces total. Total! Poa' să-mi zică mie ce mi-or zice, că bag eu bățul prin gard, dar nici nu mă interesează”, a declarat Marius Șumudică pentru GSP

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!